2024. április 19. 10:37
KezdőlapMotoGPBrad Binder: Nincs okom panaszra

Brad Binder: Nincs okom panaszra

Mindössze négy másodperccel maradt el a futamot megnyerő Pecco Bagnaiától a dél-afrikai versenyző. Megérte a harc a 7. helyért.

23 kemény körön van túl a KTM pilótája, aki a 16. helyről várta a piros lámpák kialvását. Érdemes volt változtatni az aerodinamikán.

„Fáradságos hétvége volt ez számunkra” – kezdi Binder.

„Pénteken nem csak az aero-csomagot változtattuk meg, hanem a beállítások terén is eszközöltünk némi változtatást. Gyorsan hozzá kellett szoknunk, mert nem volt túl sok időnk megismerkedni az újításokkal.”

„Ez volt a legjobb  motor, ami csak rendelkezésünkre állhatott ezen a hétvégén.Nagyon jó munkát végzett a csapat, és sokat tanultunk ezalatt a 3 nap alatt. A mérnökeinknek pedig elég idejük volt elemezni az új aerodinamikai megoldásokat. Remélem, ha pénteken elkezdjük a munkát Barcelonában, még versenyképesebbek leszünk. Talán találunk valamit, amire még szükségünk van ahhoz, hogy megtegyük az utolsó lépést is előre.”

„Nehéz verseny volt. Amikor láttam, hogy a többiek új gumikkal is jó időt futnak, úgy éreztem, esélytelenek vagyunk. Igyekeztem a legjobbat kihozni magamból, és a saját vezetési stílusomra koncentrálni. Nem voltam túl erős a többiekkel szemben, de legalább nem követtem el hibát. Sajnos későn értem fel, szerettem volna még megszorongatni Marinit, de már nem volt rá lehetőségem. A 16. helyről indulva ez egy nagyszerű eredmény. Nincs okom panaszra, de van még min dolgoznunk.”