2023. június 05. 16:21
KezdőlapWheelieA VR46-osok focistaként is megállnák a helyüket

A VR46-osok focistaként is megállnák a helyüket

- Hirdetés -

Ha Katalán Nagydíj és Barcelona, nem igazán lehet megkerülni Katalónia büszkeségét, az FC Barcelonát. Nem kerülték ki a VR46-osok sem.

Hamarosan a szabadedzésekkel megkezdődik a 2022-es MotoGP-szezon kilencedik futama, a Katalán Nagydíj. A helyszín, ahogy az lenni szokott, természetesen a Circuit de Barcelona-Catalunya lesz majd.

Mielőtt azonban az edzések és a hétvége érdemi része megkezdődött volna, a Mooney VR46 motorosai közül ketten, a MotoGP-ben szereplő Luca Marini, valamint a Moto2 egyik újonca, Niccolò Antonelli az FC Barcelona stadionjában, a Camp Nou-ban jártak.

- Hirdetés -

Játékoskivonulás, célbalövés a tizenegyespontról, dekázás… A teljes csomagot megkapták a motorosok a stadionban tett első látogatásuk során a Cupra szervezésében. A képek tanúsága alapján pedig egyáltalán nem mozogtak ügyetlenül a pályán. De hát olaszokról van szó, nem igaz?

Facebook-posztjában aggódik is az istálló, le ne igazolja a két feltörekvő olasz tehetséget a katalán sztárcsapat…

SourceFacebook
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)
- Hirdetés -