2024. április 25. 14:41
KezdőlapMotoGPMindenkit átvert a Gresini és Miguel Oliveira

Mindenkit átvert a Gresini és Miguel Oliveira

Nagy erőkkel promotálta egy interjúját Miguel Oliveira, a csapat pedig fontos bejelentésről beszélt. Ezek lettek is, csak nem úgy.

A MotoGP-paddock hetek óta nyílt titokként kezeli, hogy Miguel Oliveira a Gresini Racing versenyzője lesz. Minden jel efelé mutat, és úgy is kezeli mindenki a témát, hogy a bejelentés csak idő kérdése.

Tegnap a csapat egy nagy bejelentést vezetett fel látványos körítéssel közösségimédia-felületein. Ugyanígy tett maga Miguel Oliveira is, aki pedig egy interjút harangozott be, egy időben a csapat bejelentésével.

A csapat részéről aztán bejelentés, a versenyző részéről pedig az interjú jött is. Csak épp a Gresini egy könyvet jelentett be a tavaly télen elhunyt csapatfőnökről, Fausto Gresiniről, míg Oliveira nagyjából semmiről nem beszélt interjújában. Legalábbis semmi olyanról, amire mindenki várt és releváns lett volna.

Mi is arra számítottunk, hogy Oliveira akkor hivatalosan is a Gresini versenyzője lesz. Meg is írtuk róla a cikket. Ez viszont most MÉG nem hivatalos hír. A dolog valószínűleg egyébként csak idő kérdése, de a hírek (vagy a tudatos dezinformáció…?) szerint a portugál most még az RNF-fel is tárgyal. Az egyetlen biztos információ, hogy távozik a KTM-től.

Felültünk a médiahacknek. Erről egyébként maga a 27 éves motoros is beszél Instagram-bejegyzésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MiguelOliveira88 (@88migueloliveira) által megosztott bejegyzés