2023. június 06. 15:55
KezdőlapMotorsportSzörnyű tragédia, 11 éves skót motoros vesztette életét

Szörnyű tragédia, 11 éves skót motoros vesztette életét

- Hirdetés -

Szörnyű tragédia rázta meg a brit motorversenyzést, ugyanis a tegnapi nap során egy 11 éves motoros, Millar Buchanan vesztette életét.

A technikai sport még most, 2022-ben is veszélyes üzem. Főleg, ha az egyszeri fiatal kisfiú vagy kislány úgy dönt, hogy két keréken szeretne versenyezni. Ennek láthatta a tegnapi nap során Nagy-Britannia egy újabb tragikus megnyilvánulását, amikor egy edzésbaleset során egy tizenegyes éves skót motoros, Millar Buchanan vesztette életét.

Buchanan a skóciai Crail Circuit aszfaltján edzett, amikor bekövetkezett a balesete. Ezután nem sikerült megmenteni az életét. Buchanan az Ohvale UK által szervezett bajnokság mezőnyét erősítette.

- Hirdetés -

Az Ohvale UK család elvesztette egy tagját. Millar Buchanan egy Crail Circuiten elszenvedett sajnálatos baleset során vesztette életét. Millar tavaly kezdett versenyezni az Ohvale Cup-ban, és nagy örömünkre szolgált, hogy itt lehetett velünk. Rettenetesen hiányozni fog mindenkinek. Szeretnénk legmélyebb részvétünket kifejezni Andynek, Pauline-nak és a család összes többi tagjának” – fogalmazott Buchanan halálhírével kapcsolatban az Ohvale Facebook-oldalán.

Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)
- Hirdetés -