2024. április 20. 15:21
KezdőlapMotoGPJoan Mir megnősült

Joan Mir megnősült

A MotoGP 2020-as világbajnoka, Joan Mir kihasználta a hosszú nyári szünetet, hogy szülőföldjén, Mallorcán kimondja a boldogító igent.

Joan Mir számára 2022 a rendkívüli változások éve. Először is, a Suzuki bejelentette, hogy a szezon végén kiszáll a MotoGP-világbajnokságból. Mirnek minél hamarabb új alternatívák után kellett néznie menedzsere, Paco Sánchez  révén.

A magánéletében is új életszakasz kezdődik. Mir és párja, Alejandra Garro López Mallorcán ünnepelték esküvőjüket, miután tavaly Andorrában, az anyakönyvi hivatal előtt kis körben kimondták azt a bizonyos szót. A Cap Rocat álomszálloda területén ünnepeltek, a vendégek között volt többek között Mir menedzsere, Paco Sánchez, Remy Gardner és Tito Rabat is.

Mir és felesége az asseni hétvége után már sok időt töltöttek Mallorcán, többek között egy jachtos kirándulást is tettek a barátaikkal és a családjukkal.

A nyári szünet egyébként a Moto2-ben is esküvői szezon. Az elmúlt hétvégén nem csak Jorge Navarro és Michelle Neukirchen házasodott össze, hanem Sam Lowes és Marina Rossi (Marc VDS csapat koordinátora), valamint Gabriel Rodrigo és Elia is megünnepelték életük legszebb napját.

Gratulálunk!