back to top
2024. május 04. 05:38
KezdőlapMotoGPUccio Salucci: Rossinak újra motorra kell ülnie

Uccio Salucci: Rossinak újra motorra kell ülnie

Uccio Salucci feltett szándéka meggyőzni Valentino Rossit, hogy próbálja ki öccse Ducatiját. Vajon tényleg ennyire győzködni kell a Doktort?

„Egy ideje már nyaggatom, és fogom is …” – mondta nevetve Uccio.

A Mooney VR46 csapat menedzsere, Alessio „Uccio” Salucci a GPone.com-nak adott interjújában elárulta, hogy elképzelhető, hogy Valentino Rossi kipróbálja azt a Ducatit, amellyel testvére, Luca Marini a MotoGP-ben versenyez:

„Ha ki akarja próbálni … a végén még fogja és viszi!”

„Számomra bármikor kipróbálhatja, amikor csak akarja, még akkor is, ha jelenleg nem látom azt, hogy nagyon kísértésbe esne. Egy olyan versenyző számára, mint ő, egy MotoGP gép kipróbálása nem három kör megtételét jelenti. Valentino Rossi számára ez úgy néz ki, hogy tesztet szervez: tudjuk, hogy nehéz megtenni, de remélem, hogy megteszi. Szeretném, ha kipróbálná a Ducatit. Újra motorra kell ülnie. „

„Az egész helyzet nyomaszt. Tudtuk, hogy Vale visszavonulása nem lesz szép a sportágunk számára.”

A Doktor most a négy keréken bizonyít: „Nehéz bajnokságot választott, minden nap edz, az elkötelezettsége szinte ugyanaz, mint amikor a MotoGP-ben versenyzett. Azonban, ha el akarja vállalni a tesztet … Én már régóta nyaggatom, és fogom is.”

 

Forrásgpone.com