2024. április 20. 00:46
KezdőlapMotoGPPol Espargaró: Helyre kell tennem néhány dolgot a fejemben

Pol Espargaró: Helyre kell tennem néhány dolgot a fejemben

A Honda versenyzője, Pol Espargaró számára katasztrófába torkollott a misanói MotoGP-futam. A spanyol már az első kanyarban bukott.

Pol Espargaró csak a 19. rajtkockából indult a vasárnapi versenyen, de már az első kanyarban tömegbalesetbe keveredett a Honda versenyzője.

„Nem tudom pontosan, mi történt. Láttam a képeken, hogy Brad egy kicsit túl gyorsan ment be a kanyarba. Túl sokat akart, aztán összeütközött Zarcóval. Ennek következtében Johann ezután nekiment Pirrónak, aki pedig nekem ütközött. Nem vagyok egészen biztos benne, de valami ilyesmi történhetett.”

Espargaró a baleset után a kezét fogta.

„Már volt egy régi sérülés a kezemen. Közvetlenül az esés után éreztem némi fájdalmat. Fel van dagadva a kezem, és újra fáj. Elmentem az orvosi központba, de a vizsgálatok során kiderült, hogy szerencsére törés nincs.”

„Egy nap szünet volt sajnos a teszt előtt. Hétfőn még fájt, de ma már kevésbé, szóval holnapra biztosan jobb lesz. Számomra nagyon fontos a teszt, mert meg kell értenem néhány dolgot a fejemben. Most az egyszer a köridők nézegetése nélkül kell dolgoznunk.. Pszichológiailag és technikailag is nagyon fontos a teszt.”