2024. április 20. 12:10
KezdőlapWheelieJohann Zarco dalra fakadt Jack Miller esküvőjén - VIDEÓVAL

Johann Zarco dalra fakadt Jack Miller esküvőjén – VIDEÓVAL

Jack Miller esküvőjén nem más fakadt dalra, mint márkatársa, Johann Zarco. Nem mindennapi előadás volt, az biztos.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Jack Miller kihasználta a versenymentes heteket az Ausztrál Nagydíj előtt és elvette párját, Ruby Maut. Ismerős arccal is találkozhattunk az ünneplők között, hiszen márkatársa, Johann Zarco még szerepet is vállalt a lagziban.

Zarco nem csak nagyszerű sportoló, de az évek során többször megmutatta művészi oldalát is. A francia zongorázik és gitározik. Még néhány riválisáról is ír dalokat, ahogy azt Brad Binder is megtudta a 2020-as brnói versenyen.

Mielőtt a Ducati kötelékéhez csatlakozott volna, már résztvevője volt a Paolo Campinoti esti partijainak, mint énekes. Jack Miller és Ruby Mau tiszteletére a l’Autre Finistère című francia dalt énekelte, átszövegezve az ifjú pár tiszteletére és természetesen angol nyelven.

Zarco nagyon hálás volt, hogy ott lehetett az esküvőn és beismerte, hogy nem igazi zenész, de érzelmei időnként arra sarkallják, hogy dalra fakadjon.

Az előadás láthatóan sikert aratott közönsége körében. Mindenki értékelje maga a produkciót, ám az az egy biztos, szeretet árad a francia előadásából.

Íme a videó: