2024. április 20. 06:18
KezdőlapSupersportVasárnap is a 12. helyen végzett Sebestyén Peti

Vasárnap is a 12. helyen végzett Sebestyén Peti

A PS56 Team sajtóközleménye

Világbajnoki pontokkal zárta a vasárnapi napot is a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti. A szombati naphoz hasonlóan, a második futamot is a 12. pozícióban fejezte be.

Vasárnap sem volt eseményekben hiány a Supersport-világbajnokság futamán, rengetegen hibáztak és buktak a változó körülmények miatt. A reggeli warm up-on kipróbált beállítástól teljesen elkoptak a gumik, úgyhogy a versenyre egy más motort adott Peti alá a csapat, amivel aztán a futam is szenvedősre sikerült.

„Nagyon csalódott vagyok emiatt a nap miatt mert a pénteki első szabadedzésen remekül éreztem magam, de onnan csak hátrafelé mentünk. A vasárnapi versenyre a beállítások nem voltak túl jók, köridőben a szombati futam első felét sem tudtam megközelíteni. Az utolsó európai futamon mellettem volt a régi mérnököm és látszott is a különbség, szóval abban reménykedem, hogy a csapat lehetővé teszi, hogy az utolsó két versenyre is mellettem legyen és akkor hiba nélkül, méltóképpen fejezem be a bajnokságot.” – mondta el a HUMDA pilótája.

Fotó: PS56 Team