back to top
2024. május 30. 11:34
KezdőlapSupersportEgzotikus helyszín: Lombok ad otthont a Supersport VB utolsó előtti fordulójának.

Egzotikus helyszín: Lombok ad otthont a Supersport VB utolsó előtti fordulójának.

A PS56 Team sajtóközleménye

Az őszi rossz idő beköszöntével megkezdődött a tengerentúli menetrend, ahol Argentína után most Indonézia következik. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti Argentínában mindkét futamon pontot szerzett, célja, hogy minél erősebb befejezést érjen el a szezon utolsó megmérettetésein.

Az indonéz forduló tavaly került be a Superbike-világbajnokság naptárába, egy nagyon egoztikus helyszín, ahol folyamatosan változnak a körülmények. A magas páratartalom mellett, sok egyéb időjárási tényezővel is számolni kell.

Tavaly is nagyon tetszett már ez a pálya, illetve úgy gondolom, hogy a tengerentúli futamokon mindig jöhetnek nem várt fordulatok, úgyhogy nagyon várom, hogy újra pályára lépjünk itt. Eddig a szezon közel sem úgy alakult, ahogy azt bárki elvárta volna, de nagyon motivált vagyok és érzem, hogy a megfelelő megközelítéssel sok minden benne lehet még az elkövetkezendő 4 versenyben.” – mondta el a HUMDA pilótája.

A hétvégi program itthoni idő szerint péntek hajnalban a szabadedzésekkel indul, a futamokat és a Superpole-t az ARENA4 TV egész hétvégén élőben közvetíti!

Hétvégi menetrend és közvetítések:

Péntek:

  1. Szabadedzés: 02:00 – 02:45
  2. Szabadedzés: 05:00 -05:45

Live Timing: www.worldsbk.com

Szombat:

Időmérő edzés: 02:55 – 03:15

I. Futam 05:00   

Vasárnap:

II. Futam 05:00