2024. március 28. 15:58
KezdőlapWheelieSaját gyárában vezette körbe a híres színész a Ducati sportigazgatóját (kép)

Saját gyárában vezette körbe a híres színész a Ducati sportigazgatóját (kép)

Paolo Ciabatti ellátogatott az Arch Motorcycle gyárába. Az olasz szakembert egy igazán neves híresség kísérte végig a gyáron.

Az Arch Motorcycle egy motorkerékpárok iránti szenvedélyből indult, méghozzá a nagyszerű színész, Keanu Reeves fejéből pattant ki a cég megalapításának gondolata. 2007-ben Keanu Reeves találkozott a neves egyedi motorkerékpár-építő Gard Hollingerrel. Nagyon jól megértették egymást, ami végül odáig vezetett, hogy megalapították a céget. Az amerikai színész Harley-Davidsonját szerette volna testre szabatni a tervezővel, aminek az lett a vége, hogy csak a motor maradt az eredeti gépből. Reeves odáig volt a motorkerékpár karakteréért és kezelhetőségéért, így jött az ötlet a cég megalapítására. A szakember egy darabig ellenállt Reeves ötletének, de végül a színész meggyőzte őt a vállalkozás elindításáról.

A módosított Harley-Davidson volt az inspiráció az Arch motorkerékpár prototípusához, amely végül a vállalat első sorozatgyártású motorjához, a KRGT-1-hez vezetett, amit 2014-ben dobtak piacra.

Most a Ducati sportigazgatója, Paolo Ciabatti ellátogatott Kaliforniába a motorkerékpárgyárba, ahol nem más kísérte végig, mint a cég tulajdonosa, Keanu Reeves.

„Köszönöm, Keanu, hogy ma körbevezettél az Arch Motorcycle gyárban!” ­– írta az olasz szakember Instagram-bejegyzésében.

Érkezett is a válasz a cégtől: „Köszönöm, hogy ellátogattál hozzánk. Nagyon jó volt találkozni.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paolo Ciabatti (@paolociabatti) által megosztott bejegyzés