back to top
2024. május 01. 20:53
KezdőlapMotoGPMég el sem kezdődött a szezon, máris megvan az első bukás -...

Még el sem kezdődött a szezon, máris megvan az első bukás – videóval

Spanyol szokás, hogy az óév utolsó napján ha éjfélt üt az óra, 12 szem szőlőt kell elfogyasztani az újévi jószerencse érdekében. Álex Rins hiába tett így, valami hiba csúszott a számításba.

Mielőtt párjával és a kis Lucasszal hazatért volna a valenciai tesztvezetésről, Rins megállt Barcelonában, a Rocco’s Ranch-en, hogy kipróbálja a garázsának legújabb szerzeményét: egy CRF 450 R-t, amelyet a CBR-hez hasonlóan teljesen feketére festettek, kivéve a piros színű rajtszámát.

Susi helyett Ramhonda, azaz téli felkészülés Rins módra (videó)

A motorozás után Rins visszatért andorrai rezidenciájára, hogy folytassa a fizikai felkészülést, mielőtt február 10-én Sepangban megkezdődik az előszezoni teszt.

A spanyol versenyzőnek a Fien vihar következményeivel kellett megküzdenie, amely az elmúlt napokban fagypont alatti hőmérsékletet és erős havazást hagyott maga után Észak-Spanyolországban.

Maga az LCR Honda Team versenyzője osztott meg egy videót, amelyet az egyik otthoni biztonsági kamera készített. A felvételen Rins látható, amint pizsamanadrágban és nyitott kabátban kiszáll az autójából. Azonban az otthon melegébe visszatérve a földön felhalmozódott jég és hó megtréfálta. Elcsúszott.

Szerencsére Álex gyorsan reagált, és a pizsamában történt váratlan esését szinte azonnal megosztotta követőivel egy tanulságos üzenettel kiegészítve: „Crash #42, Rider Ok” – tweetelte viccből a katalán.

Íme a videó: