2024. április 16. 07:00
KezdőlapMotoGPA Ducatival esélytelennek látták a győzelemre, képességeit megkérdőjelezték, végül mégis bizonyított az...

A Ducatival esélytelennek látták a győzelemre, képességeit megkérdőjelezték, végül mégis bizonyított az ausztrál versenyző

Jack Miller idén új fejezetet kezdett a KTM színeiben. Megnyugvással és örömmel tölti el, hogy márkatársai előtt tud végezni egy-egy futamon, így bizonyíthat azoknak, akik megkérdőjelezik képességeit.

A változó időjárási körülmények Termasban nem kedveztek Jack Millernek, akiről köztudott, hogy igazi esőmenő. A sprintversenyen a 10., míg a főfutamon a 6. helyen végzett. Hatalmas felzárkózást produkált vasárnap.

„Kicsit jobb lett volna jobb pozícióból indulni ilyen vizes körülmények között, bár annyira nem volt rossz a helyzet. Mentem néhány jó kört, és láttam, hogy egyre közelebb kerülök az előttem lévő srácokhoz. Valószínűleg túlterheltem a gumikat, így el kellett gondolkodnom, hogy mit tegyek. Különböző beállításokra váltottam át, így sikerült befejeznem a versenyt.”

„Amikor a Ducati versenyzője voltam, azt mondták, hogy soha nem fogok nyerni azokban a színekben, de mégis sikerült” ─ mondta Miller a Motorsport-Total.com-nak.

„Az emberek minden más versenyzőnél jobban megkérdőjelezik a teljesítményemet, azt gondolják, hogy csak szerencsés voltam… Mindig is voltak kétségeik velem kapcsolatban, de a pályafutásom során sikerült bebizonyítanom, hogy tévednek. Ezt megtenni azonban nagyon nagy kihívást jelentett számomra.”