back to top
2024. július 27. 01:35
KezdőlapMotoGPMarc Márquez fontosabbnak tarja a világbajnoki címet a gyermekvállalásnál (videó)

Marc Márquez fontosabbnak tarja a világbajnoki címet a gyermekvállalásnál (videó)

Marc Márquez a pályán kívüli kedves pillanatok rendszeres főszereplője. A Honda versenyzője akkor fogadja a szurkolókat, amikor csak teheti, vagy amikor lehetősége nyílik rá, ahogy azt már többször is láthattuk.

A gyerekek is nagy szerepet játszanak ezekben a pillanatokban. Tavaly láthattuk, ahogy Fabio Quartararo elkápráztatott egy fiatal motorost, aki a paddockban volt, és behívta a motorhome-jába, megmutatta neki, milyen odabent, fotózkodott vele, és még az egyik Alpinestars bakancsot is odaadta neki, amit a francia használ.

Ezúttal Marc Márquezen volt a sor, hogy egy kisfiút köszöntsön. A cerverai versenyzőt éppen a DAZN filmezte, amikor egy család egy kisgyerekkel Márquez-színekbe öltözve megérkezett a spanyol motorhome-jához.

Ártatlansága miatt a kisfiú kezdett ideges lenni, amikor Márquez aláírta a sapkáját, majd sírva fakadt.

 „Jelenleg nem állok készen erre” ─ nevetett Márquez, aki még mindig inkább arra gondol, hogy újra MotoGP-világbajnok lesz, mint arra, hogy gyermeket vállal.

Ettől függetlenül a spanyol versenyző sosem zárta ki a családalapítás lehetőségét. Egyik rövid utalása a témára az volt, amikor az Antena 3 műsorában vendégeskedett, ahol a következőket mondta: „Ha lenne egy fiam, szeretném, ha versenyző lenne, feltéve, hogy ő választja. Azt sem bánnám, ha focista lenne, akkor kisebb veszélynek lenne kitéve.”

A szerelemről is beszélt, és elmondta, hogy elkötelezettségtől mentes embernek tartja magát, de elismerte, hogy 30 évesen ideje lenne barátnőt szerezni.