2024. április 16. 21:38
KezdőlapMoto2Olasz versenyzővel bővül az olasz csapat 2023-ban

Olasz versenyzővel bővül az olasz csapat 2023-ban

Nagy hír Dennis Foggia számára. A római versenyző a 2023-as szezontól kezdve az Italtrans Racing Team versenyzője lesz.

A fiatal pilóta szinte szárnyal az örömtől:

„Tényleg nagyon boldog vagyok, hogy több év Moto3-as szereplés után bejelenthetem, hogy feligazolok a Moto2-be. Készen állok, és azonnal a legjobbamat szeretném nyújtani azáltal, hogy alkalmazkodom az új vezetési stílushoz, ami nyilvánvalóan több edzést igényel majd. Ami pedig a legnagyobb örömmel tölt el, hogy a Moto2 egyik legsikeresebb csapatához, Az Italtranshoz szerződök. Alig várom, hogy kipróbáljam az új motort. Ezzel a csapattal egy lépéssel közelebb kerülök ahhoz, hogy valóra váltsam az álmomat.”

Az Italtrans istálló csapatfőnöke is nagyon boldog, hogy egy ilyen tehetséges fiatal csatlakozik hozzájuk jövőre:

„Nagy örömmel jelentjük be, hogy Dennis Foggia csatlakozik csapatunkhoz a 2023-as szezonra. Követve az Italtrans filozófiáját, a Moto3-ból választunk fiatalokat, hogy együtt építsük fel jövőjüket. Ugyanezt az utat járta be korábban Enea Bastianini is. – magyarázta Laura Bertulessi, csapatvezető.”

„Dennis az egyik legkiemelkedőbb fiatal versenyző, csodálatos szezont teljesít. Intelligensen küzd a legkisebb kategória bajnoki címéért. Precíz versenyző, így biztos vagyok benne, hogy jól tudunk majd együtt dolgozni és új, fontos célokat érünk majd el.”