szerda, október 5, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
MotoGP - 🇦🇺 Ausztrál Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park sprint
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 3.verseny
KezdőlapMoto3Termast is kihagyja John McPhee

Termast is kihagyja John McPhee

Edzésbalesete után abban reménykedett, Argentínában már visszatérhet. John McPhee viszont csak ezt követően versenyezhet ismét.

- Hirdetés -

John McPhee még az indonéz hétvége előtt szenvedett edzésbalesetet, amely csigolyarepedésekkel járt. Emiatt bár megműteni nem kellett, kihagyni kényszerült a mandalikai hétvégét. Akkor McPhee és csapata is úgy fogalmazott, abban reménykednek, hogy a skót az Argentin Nagydíjon már ott lehet. Végül a rehabilitáció ennél jóval hosszabbra nyúlt, így ezt is kénytelen lesz kihagyni.

Műtétre a crash.net információi szerint továbbra sincs szükség, a gyógytorna azonban elengedhetetlen.

- Hirdetés -

Keményen dolgoztam a fizioterapeutámmal azért, hogy az Argentin Nagydíjra visszatérhessek– idézi McPhee-t az oldal.Azonban az orvosi vizsgálatok sajnos arra az eredményre jutottak, hogy a csigolyáimnak több időre van szüksége a teljes gyógyuláshoz. Így sajnos kihagyni kényszerülök a termasi hétvégét is. Így hát nincs más, mint visszatérni a munkához, abban a reményben, hogy Texasban már ott lehetek. Nagyon sajnálom, mert egyébként nagyon szeretem Termast.

A csapattárs Ayumu Sasaki egy hosszúkörös büntetést kell, hogy letöltsön majd Termasban. Bűne az volt, hogy őt ítélték hibásnak Andrea Migno kieséséért. Arról, hogy ki lesz a japán csapattársa, lesz-e egyáltalán, még nincs hír. Sasaki Indonéziában egyedül képviselte a Sterilgarda Husqvarna Max istállóját.

McPhee egy ötödik hellyel kezdett Katarban, Sasaki eddig mindkétszer kiesett a szezon eddig lefutott versenyein.

SourceCrash.net
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)