csütörtök, július 7, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park
🇬🇧 Brit Superbike – DONINGTON PARK
Superbike - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Superbike - 🇮🇹 Misano 2.verseny
Superbike - 🇬🇧 Donington 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 2.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 1.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 2.verseny
Endurance VB - 🇧🇪 Spa 24h
Supersport - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Supersport - 🇮🇹 Misano 2.verseny
🇬🇧 BSB - Knockhill sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 2. verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 3. verseny
Supersport - 🇬🇧 Donington 1.verseny
KezdőlapMotoGPJoan Mir gyakorlatilag mindennel elégedetlen volt pénteken

Joan Mir gyakorlatilag mindennel elégedetlen volt pénteken

A péntekje nem alakult jól, így igencsak pikírt volt Joan Mir saját teljesítményével és főleg Mandalika állapotával kapcsolatban.

- Hirdetés -

Nem azt kapta az Indonéz Nagydíj pénteki szabadedzéseitől a Suzuki, amit várt. Álex Rins legalább a top 10-be épphogy befért a nap végén, Joan Mir viszont csak huszonegyedikként zárta a pénteket. Utóbbiból éppen ezért csak úgy dőlt a panasz, amikor értékelnie kellett a vele történteket.

Az FP2 tele volt olyan negatív fejleményekkel, amelyeket nem láttunk előre” – kezd bele Mir a GPOne kérdésére. “Voltak mechanikai problémáink is, az első fék sem működött optimálisan… A sárga zászlók miatt pedig úgy sem tudtam javítani a körömön, hogy egyébként a lágyabbik gumi volt fenn a motoromon. Azt hiszem, ezzel meg is magyaráztam a rossz eredményt.

Joan Mir jókora iróniával jellemezte Mandalika állapotát is. “A tesztekhez képest most már legalább kisebb köveket vernek fel rám az előttem haladók… Szóval innen nézve tényleg javult a pálya állapota. Viszont tényleg jelentős különbségek vannak a tapadást illetően a pálya különböző szakaszait összehasonlítva. De azt gondolom, ez normális. Talán javul is a pálya állapota.

A jobbik suzukis, Álex Rins napja is csak egy kicsit volt pozitívabb az érintett szerint. “Nem indult a legjobban a nap… Nem aludtam a legjobban, így pedig nem voltam épp erőm teljében a pénteki edzéseken. Az állapotom miatt nem számítottam arra, hogy a top 10-ben zárok, szóval ezek alapján még akár javulhatok is” – fogalmazott Rins még pénteken.

SourceGPOne
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)