péntek, július 1, 2022
Moto GP - 🇵🇹 Portugál Nagydíj
Moto GP - 🇪🇸 Spanyol Nagydíj
Moto GP - 🇮🇹 Olasz Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Katalán Nagydíj
Moto GP - 🇫🇷 Francia Nagydíj
MotoGP - 🇩🇪 Német Nagydíj
MotoGP - 🇳🇱 TT Assen
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park
🇬🇧 Brit Superbike – DONINGTON PARK
Superbike - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Superbike - 🇮🇹 Misano 2.verseny
Superbike - 🇬🇧 Donington 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 2.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 1.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 2.verseny
Endurance VB - 🇧🇪 Spa 24h
Supersport - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Supersport - 🇮🇹 Misano 2.verseny
🇬🇧 BSB - Knockhill sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 2. verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 3. verseny
Supersport - 🇬🇧 Donington 1.verseny
KezdőlapMotoGPDovizioso szerint a többi yamahás mást akar a motortól, mint ő

Dovizioso szerint a többi yamahás mást akar a motortól, mint ő

Nincs egyetértés, milyen irányba kellene elindulni a fejlesztésekkel a Yamahánál. Dovizioso úgy érzi, duplamunkát végez.

- Hirdetés -

Andrea Dovizioso még a top 10-be sem fért be az első két szabadedzés végi összesített eredménysorban, így van miért aggódnia. Nem is volt éppen elégedett azzal, amit az Indonéz Nagydíj péntekjén tapasztalt. Pedig a márkatársakra irányult minden reflektor, miután ők voltak a leggyorsabbak…

Feltettem reggel a lágyabbik gumit, amivel minden, még a stratégia is teljesen más. Így istenigazából nem is tudom a gumikat összehasonlítani. Délután viszont rengeteg problémám volt. Nagyon nehezen találtam a tapadást, amit még az sem magyaráz meg, hogy egyébként én egy használt közepessen mentem, a többiek pedig újjal” – sorolja a problémákat Dovi.

Dovizioso stílusa nem igazán kompatibilis azzal, ahogy Fabio Quartararo és Franco Morbidelli versenyez. Ő a maga részéről ennek tudja be a problémákat. “Nincs egyetértés, de ez az egyet nem értés annak a megerősítése, amit én gondolok a motor tulajdonságairól. Fabio és Franco nagyon más, nagyon különleges módon vezetnek. Ők például a kanyar közepén már elkezdenek a gázzal játszani. A kanyar kijáratán erre nincs lehetőség.

Addig viszont, amíg megszületik a konszenzus, Dovizioso nem ülhet tétlenül. “Nincs mit tenni, dolgozni kell a stílusomon. Ki kell dolgoznom egy másfajta stílust. Jelenleg így duplamunkát kell, hogy végezzek emiatt.

SourceGPOne
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)