szerda, június 29, 2022
Moto GP - 🇵🇹 Portugál Nagydíj
Moto GP - 🇪🇸 Spanyol Nagydíj
Moto GP - 🇮🇹 Olasz Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Katalán Nagydíj
Moto GP - 🇫🇷 Francia Nagydíj
MotoGP - 🇩🇪 Német Nagydíj
MotoGP - 🇳🇱 TT Assen
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park
🇬🇧 Brit Superbike – DONINGTON PARK
Superbike - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Superbike - 🇮🇹 Misano 2.verseny
Superbike - 🇬🇧 Donington 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 2.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 1.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 2.verseny
Endurance VB - 🇧🇪 Spa 24h
Supersport - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Supersport - 🇮🇹 Misano 2.verseny
🇬🇧 BSB - Knockhill sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 2. verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 3. verseny
Supersport - 🇬🇧 Donington 1.verseny
KezdőlapMotoGPRajtbüntetéssel kezdi az argentin futamot Jack Miller

Rajtbüntetéssel kezdi az argentin futamot Jack Miller

Nem úszta meg büntetlenül Jack Miller a Q2-es incidensét Fabio Quartararóval, emiatt az ausztrált hátrébb sorolják a termasi rajtrácson.

- Hirdetés -

Az időmérő második szegmensének végén Fabio Quartararo gyors körön volt, amikor odaért Jack Miller mögé. A hetes kanyarban aztán Miller pont az ideális íven bóklászott, ami igencsak felbosszantotta francia riválisát. Quartararo végül hatodik lett, de úgy érzi, ha nincs ez a szükségtelen találkozás, még előrébb is zárhatott volna.

Ezen a pályán ha nincs egy jó első köröd, máris vesztettél” – foglalja össze Argentína esszenciáját Quartararo. “Sőt, már az első körödben a hatos kanyarba érve kipörögsz. A gumi bal oldala már ilyenkor is meg van rendesen dolgozva. (Miller) egyébként nem is igazán volt az ideális íven, de ebben a kanyarban még ha akár csak a közelében van valaki melletted, az máris zavaró. Szóval nem volt fair, amit csinált. De ez van, én megtettem mindent, kihoztam magamból a legjobbat. Az ötös kanyarban például szerintem még soha nem fékeztem annyira későn, mint akkor.

Jack Miller az incidens nyomán háromhelyes rajtbüntetést kapott, így az egyébként is gyenge időmérője után csak a tizennegyedik helyről vághat neki este az Argentin Nagydíjnak.

Mondták, hogy kapni fogok egy háromhelyes büntetést. De nem tudom, mit várnak még tőlem. Cseréltem motort, cseréltem bőrruhát, hogy mindkettővel kapcsolatban kényelmesen érezzem magam. Nem értem. Nyilván nem akartam én szándékosan senkinek az útjában lenni. Mindegy” – foglalta össze a történteket saját nézőpontjából Jack Miller.

Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)