péntek, szeptember 30, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park sprint
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 3.verseny
KezdőlapMotoGPMárquez: Tudom, hogy kemény munkával újra versenyképesek lehetünk

Márquez: Tudom, hogy kemény munkával újra versenyképesek lehetünk

Mind Márquez, mind Espargaro számára fontos lenne egy kiugró eredmény. A nyolcszoros világbajnoknak egyelőre dobogós helyezése sincs idén.

- Hirdetés -

Marc Márquez igyekszik a realitás talaján maradni. Úgy véli, az olasz futam jobb eredményekkel kecsegtet, mint az előző verseny. Le Mans előtt már lenyilatkozta  a spanyol, hogy annak is örülne, ha a  10. helyen futna be. Végül előkelőbb pozícióban hozta be a Hondát, de így is jócskán lemaradt a dobogóról.

“Minden alkalommal öröm fog el, ha Mugellóba érkezünk. Ez egy nagyon gyors pálya, és hatalmas élmény az egyenesekben húzni a gázt. Meglátjuk, mire leszünk képesek hétvégén. Ha megérkezünk, már látni fogjuk, hol tartunk és melyik lesz a jó irány, amerre indulnunk kell. Úgy vélem, ha keményen dolgozunk, újra ki tudjuk aknázni a motor adta lehetőségeket.”

- Hirdetés -

Márquez csapattársa, Pol Espargaro is kifejtette véleményét a hétvégén megrendezésre kerülő olasz futammal kapcsolatban:

“Tavaly nem volt egyszerű futamunk Mugellóban. Remélem, idén zökkenőmentesebb lesz. Franciaországban nem sikerült véghezvinnünk, amit szerettünk volna, de majd talán most. Rengeteget edzettem otthon, készen állok. Nagyon sok időt töltöttünk együtt a motorral az elmúlt hetekben, ami jó. Úgy gondolom, végre van esélyünk egy jó eredmény elérésére.”

Sourcegpone.com