vasárnap, június 26, 2022
Moto GP - 🇵🇹 Portugál Nagydíj
Moto GP - 🇪🇸 Spanyol Nagydíj
Moto GP - 🇮🇹 Olasz Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Katalán Nagydíj
Moto GP - 🇫🇷 Francia Nagydíj
MotoGP - 🇩🇪 Német Nagydíj
MotoGP - 🇳🇱 TT Assen
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park
🇬🇧 Brit Superbike – DONINGTON PARK
Superbike - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Superbike - 🇮🇹 Misano 2.verseny
Superbike - 🇬🇧 Donington 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 2.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 1.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 2.verseny
Endurance VB - 🇧🇪 Spa 24h
Supersport - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Supersport - 🇮🇹 Misano 2.verseny
🇬🇧 BSB - Knockhill sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 2. verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 3. verseny
Supersport - 🇬🇧 Donington 1.verseny
KezdőlapMotoGPAmíg a Suzuki ki nem száll, mindent belead

Amíg a Suzuki ki nem száll, mindent belead

Fejlesztéseket hoz és teljes erőbedobással teljesíti ígérete szerint a Suzuki azokat a versenyeket, amik a kiszállásukig hátra vannak.

- Hirdetés -

69-69 ponttal a Suzuki két morosa, Álex Rins és Joan Mir a 2022-es MotoGP vb-tabella hetedik-nyolcadik helyén áll. Ezzel ketten együtt alig szereztek több pontot, mint a vb-éllovas Fabio Quartararo. A lemaradás nagy, a Suzuki viszont saját elmondása szerint attól még, hogy ez az utolsó évük, nem fogják azt elengedni.

A Katalán Nagydíj utáni teszten például teszteltek még egy új fejidomot is.

A legfontosabb, hogy megértsük a kanyarbemeneteken tapasztalt problémáinkat” – fogalmazott a barcelonai teszttel kapcsolatban a Suzuki részéről Joan Mir. “Emellett pedig kipróbáltunk új fejidomokat, amelyek elég jók. Tetszett, amit láttam ezektől. Biztos vagyok benne, hogy ezek majd előnyt jelenthetnek. Az aero az a terület, ahol a motorban még mindig komoly fejlődési potenciál van. Jó lesz ez. Persze meg kell még néznünk az erre vonatkozó adatokat, de az biztos, hogy az új fejidomok ígéretesek.

“Előre tudtunk lépni a vázat és a beállításokat tekintve, illetve jobb lett a motor kezelhetősége is. Optimisták vagyunk az előttünk álló versenyekkel kapcsolatban. Egy biztos, nem fogunk leállni addig, amíg itt vagyunk a mezőnyben” – tette hozzá a Suzuki csapatmenedzsere, Ken Kawauchi.

2022-ben eddig a két suzukis közül Álex Rins tudott dobogóra állni, ő ráadásul kétszer is. A 2020-as világbajnok Joan Mir legjobb eredménye három negyedik hely.

SourceCrash.net
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)