hétfő, június 27, 2022
Moto GP - 🇵🇹 Portugál Nagydíj
Moto GP - 🇪🇸 Spanyol Nagydíj
Moto GP - 🇮🇹 Olasz Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Katalán Nagydíj
Moto GP - 🇫🇷 Francia Nagydíj
MotoGP - 🇩🇪 Német Nagydíj
MotoGP - 🇳🇱 TT Assen
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park
🇬🇧 Brit Superbike – DONINGTON PARK
Superbike - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Superbike - 🇮🇹 Misano 2.verseny
Superbike - 🇬🇧 Donington 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 2.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 1.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 2.verseny
Endurance VB - 🇧🇪 Spa 24h
Supersport - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Supersport - 🇮🇹 Misano 2.verseny
🇬🇧 BSB - Knockhill sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 2. verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 3. verseny
Supersport - 🇬🇧 Donington 1.verseny
KezdőlapMotoGPLegalább egy elviselhető hétvégét szeretne Álex Rins

Legalább egy elviselhető hétvégét szeretne Álex Rins

Három egymást követő kiesés után Álex Rins Németországban rajthoz sem tudott állni. Hollandiában viszont az indulással számol.

- Hirdetés -

Ha nem lett volna elég, hogy zsinórban három futamon is kiesett, Álex Rins a sorban harmadik alkalmával még csuklóját is eltörte, miután Taka Nakagami megtorpedózta őket. Műtétje után megpróbálkozott az indulással a Német Nagydíjon is, a pénteki napot követően viszont kénytelen volt visszalépni.

Álex Rins Hollandiában is ott lesz, és a Holland TT-n is megpróbálkozik az indulással. Jelige: hátha most már kevésbé fáj.

Nehéz volt a pálya széléről figyelni, mi történik a Sachsenringen, de meg kellett hozni a döntést” – idézi fel a visszalépést Rins. “Hosszú távon ez volt a legjobb döntés.

Most abban reménykedik, hogy az idő neki dolgozik. “Ez a néhány nap arra mindenképp jó volt, hogy gyógyuljon a csuklóm. Remélhetőleg ezúttal már elviselhető lesz a fájdalom mértéke a hétvége során. Folyamatosan konzultálni fogok az orvosokkal, a hétvége minden egyes programpontja után. De mindenképp versenyezni akarok Assenben, ez egy csodálatos hely!

Azzal, hogy Álex Rins immár négy egymást követő futamon nem tudott egyetlen pontot sem szerezni, jelenleg a nyolcadik helyen áll. Csapattársa, a 2020-as világbajnok pontosan mögötte jön a tabellán, pontosan ugyanannyi, 69 ponttal.

A két Suzuki-motoros közül Mir a tavalyi holland TT-n dobogóra állhatott. Álex Rins akkor csak a 11. helyen zárt.

Sourcecrash.net
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)