2024. április 26. 11:39
KezdőlapMotoGPGardner: Két hétig motort sem akarok látni

Gardner: Két hétig motort sem akarok látni

Remy Garner a 19. helyen fejezte be az asseni futamot, majdnem 35 másodperces hátrányban Pecco Bagnaiához képest.

Az ausztrál versenyző a 19. helyről kezdte meg a holland futamot. Nagy reményekkel ébredt vasárnap, hiszen úgy érezte, elérhet végre egy jó eredményt. Nem rajtolt rosszul, azonban az első kanyar kifogott rajta, így az utolsó helyre esett vissza a mezőnyben. Onnan próbálta előrébb verekednie magát. A pontszerzés azonban így sem jött össze.

„Nagyon nehéz verseny volt. Jelentősen lemaradtam, de be tudtam fejezni a versenyt. Az első kanyar elég furcsán jött ki, pedig jól rajtoltam. Sikerült legalább 3 versenyzőt megelőznöm a rajtnál, de végül utolsóként fordultam ki az 1-es kanyarból. Emiatt mindent megtettem azért, hogy felzárkózzak.” – kezdi Gardner.

„Nyáron nem szeretnék motort látni. 2 hétig legalábbis biztos nem. Nagyon intenzív szezonkezdés van mögöttünk. A következő napokban szeretném jól érezni magam, és időt szánni minden másra. Természetesen fogok edzeni is, 3 hétig biztosan, hogy felkészülten érkezzek a brit futamra.”

„A barcelonai teszten sok olyan dolgot kipróbáltunk, ami jó irányba vitt minket.Biztos vagyok benne, hogy ez a munka előbb-utóbb kifizetődik. A brit futamon pedig mind rendelkezésünkre áll majd.”