2024. április 25. 01:33
KezdőlapMotoGPBinder: "K*rvára le a kalappal Espargaró előtt!"

Binder: „K*rvára le a kalappal Espargaró előtt!”

Brad Binder volt az egyik áldozata annak a dupla előzésnek, amivel Aleix Espargaró feljött negyediknek. De csak az elismerés hangján tud szólni.

Brad Binder toronymagasan a legjobb KTM-es 2022-ben. A szezonnyitón Katarban még dobogóra is állhatott, és azóta is stabil teljesítményt nyújt. Ki mindössze egyszer esett, top 10-en kívül is csak egyszer zárt. Legutóbb Assenben is ötödikként zárt – igaz, ez lehetett volna akár még jobb helyezés is. Csak épp az utolsó métereken összeértek jövő évi csapattársával, Jack Millerrel, aztán pedig jött Aleix Espargaró, és mindkettejüket megelőzte.

Mintha 25 kvalifikációs kört teljesítettem volna” – foglalja össze a nehéz versenyt Binder a crash.net kérdésére. „Néhol rengeteg időt vesztettem, máshol viszont ezt egész jól vissza tudtam hozni. A csapat nagyszerű munkát végzett, pont vasárnapra lett a legjobb a motorom. Úgy éreztem, enyém volt a negyedik legjobb, aztán viszont nyilván mégsem…

Ez egyetlen apróságon múlt. „Megpróbálkoztam az előzzésel Jackkel szemben. Bementem mellé, mert úgy tűnt, komoly problémái vannak a gázadáskor. Aztán megjelent mellettem a másik motor. Próbáltam a lábam betenni, hogy a lehető legközelebb maradhassak hozzá, akkor viszont nekimentem Jacknek. Végül egy szendvicsbe kerültem, csak nem olyanba, amibe igazán szerettem volna.

Erre viszont Binder sem tud mást mondani, mint elismerő szavakat. „Az igazság az, hogy k*rvára le a kalappal előtte. Én Jacket próbáltam megelőzni, erre ő bevetődött mindkettőnk mellé!

Forráscrash.net