2024. április 26. 14:25
KezdőlapMotoGPÍme a negyedik MM93 kollekció

Íme a negyedik MM93 kollekció

A nyolcszoros motoros világbajnok Marc Márquez immár negyedik alkalommal készített saját kollekciót az Alpinestars ruházati márkával közösen. A 2023-as kollekció egyszerű.

Egy kiváló minőségű kollekció, amely egyesíti a versenyzői stílust egyedi szabással. Az idei Marc Márquez különleges stílusában készült.

A 2023-as MM93 kollekció ihletője az ikonikus MM93 logó volt, és az az egyszerű ötlet, hogy a geometrikus vonalak megtartása mellett annak sematikus ábrázolását hozzák létre. Így a logó még hangsúlyosabban jelenhetne meg. Az eredmény egy olyan kollekció, amely az MM93 logót egyedi és minimalista módon jeleníti meg vörös, fekete és szürke színekkel kombinálva.

„A negyedik MM93 kollekció a logómra és a színeimre összpontosít. Itt Spanyolországban terveztük, a csapatommal és az Alpinestars-szal közösen. Szép lett, tetszik az eredmény” – mondta Marc Márquez.

Az MM93 kollekció kabátokat, kapucnis pulóvereket, kesztyűket, csizmákat és egyéb kiegészítőket, például hátizsákokat tartalmaz. Jól felszerelt szaküzletekben kapható.