2024. április 25. 03:37
KezdőlapMotoGPFernando Alonso a MotoGP paddockban tett látogatást

Fernando Alonso a MotoGP paddockban tett látogatást

A kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso szombaton látogatást tett a MotoGP paddockjában a spielbergi Red Bull Ringen, mégpedig az Aprilia csapatnál.

A MotoGP világbajnokság vonzza a sztárokat más szakágakból. Gerhard Berger mellett az Alpine pilótája, Fernando Alonso is megfordult szombaton Spielbergben.

A kétszeres Forma-1-es világbajnok spanyol versenyzőt az Aprilia Racing boxában látták. A spanyol Formula-1 versenyző jó kapcsolatot ápol az Aprilia csapatával, korábban láthattuk, ahogy az Alpine és Aprilia pilóták mókáztak együtt a gokarttal és minimotorokkal, ahol a spanyol még viccelődött is azzal, hogy amennyiben Aleix Espargaró nem fogadja el az olasz márka szerződését, ő beugrik helyette. Rivola és Alonso jól ismerik egymást a Ferrarinál töltött közös időszakukból (2010-2014). Alonso emellett a ServusTV műsorvezetőjével, Andrea Schlagerrel alkot egy párt. Schlager a közeli Knittelfeldből származik, és korábban is különböző munkákat végzett a Red Bull Ringen.

Korábban Alonso a MotoGP motorokkal is megismerkedett. A spanyol 2015-ben és 2016-ban Motegiben egy RC213V MotoGP gépre is felülhetett a Honda hagyományos évzáró rendezvényén, a „Bajnokok Napján”. Az iránymutatást akkor honfitársa, Marc Márquez adta.