2024. április 27. 01:54
KezdőlapMotoGPMáris megvan a Márquez testvérpár új menedzsere

Máris megvan a Márquez testvérpár új menedzsere

A napokban Marc, illetve Álex Márquez szakítottak eddigi menedzserükkel. Mostanra meg is lett az utód egy másik spanyol személyében.

Marc és Álex Márquez menedzsere egészen néhány nappal ezelőttig a korábbi versenyző honfitárs, Emilio Alzamora volt. Vele azonban a két testvér szakított, így új ember után kellett nézniük, aki intézheti ügyeiket.

Ez végül a 34 éves, szintén spanyol Jaime Martínez lett, aki az elmúlt 12 évben a Red Bull motorsport-marketingjével foglalkozott a fővárosban, Madridban.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy Jaime Misanótól csatlakozik a csapatunkhoz” – olvasható a két Márquez, Marc és Álex közös közleményében. „A Red Bull kötelékében szerzett tapasztalataival tökéletesen ismeri a motorversenyzés világát, és új szemléletet hozhat számunkra, amivel továbbra is megcélozhatjuk a legjobb eredményeket. Nagyon bízunk a munkájában, és hisszük, hogy nagyszerű csapatot alkothatunk a jövőben.

Jaime Martínez a sportszakmai menedzselés mellett nem szakad el teljesen korábbi munkakörétől sem, ugyanis Marc és Álex Márquez marketing-jellegű ügyeit is ő intézi majd.

Emilio Alzamora az idősebbik testvérpár ügyeit igen rég, már 12 éves kora óta intézte. Márquezzel kapcsolatban a legfrissebb hír, hogy a napokban motorra ülhetett. A Repsol Honda versenyzője egy CBR600RR-t nyüstölt a MotorLand Aragón aszfaltcsíkján. Márquez terve, hogy még idén visszatérjen, és versenyezhessen is a szezon záróversenyeinek valamelyikén.

Marc és Álex Márquez menedzsere tulajdonképpen házon belül érkezett. A Red Bull ugyanis mindkét versenyző személyes szponzora, emellett a Honda második legnagyobb támogatója is a Repsol után.

Forráscrash.net