2024. április 20. 03:53
KezdőlapMotoGPCarlo Pernatot kitiltották a gyári Ducati bokszból

Carlo Pernatot kitiltották a gyári Ducati bokszból

A szezon közbeni heves viták után a Ducati szerelői kedden megtréfálták Bastianini menedzserét, Carlo Pernatot. Kitiltották a gyári csapat bokszából – de csak viccből.

Az elmúlt MotoGP-szezonban többször is heves viták alakultak ki Gigi Dall’Igna és Carlo Pernat között.

Pernat pártfogoltja Bastianini ugyanis többször is bajba sodorta a világbajnoki favorit Pecco Bagnaiát. A Maláj Nagydíj után, ahol „Bestia” a Ducati vezetőségét a kétségbeesésbe kergette a világbajnoki éllovas elleni féktelen támadásaival, mielőtt beérte volna a második hellyel, Pernat követelte, hogy a Ducati sportigazgatója, Paolo Ciabatti fizesse ki a harmadik helyért járó világbajnoki prémiumot, még akkor is, ha Bastianini a Peccótól elszenvedett vereségek (Misano és Sepang) után a negyedik helyen végezne.

Példátlan kitartása (és üzleti érzéke) miatt a Ducati szerelői a keddi teszten egy kicsit megtréfálták az egykori Aprilia versenyigazgatót. Normális esetben a Ducati Lenovo boksz bejáratánál egy tábla van, amelyen az áll: „Belépés tilos – csak engedéllyel rendelkező személyeknek”.

Alatta van néhány áthúzott kép olyan dolgokról, amelyeket nem szabad bevinni – például fényképezőgépeket vagy mobiltelefonokat.

Tegnap a szerelők egy áthúzott fotót ragasztottak a tábla alá a 74 éves olaszról, aki természetesen viccesen és humorral fogadta a tréfát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carlo Pernat (@carlo_pernat_official) által megosztott bejegyzés

A témát természetesen kiaknázták a közösségi médiában – és egy „Sorry Carlo” feliratot írtak alá.