2023. február 07. 12:06
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
MotoGP - 🇦🇺 Ausztrál Nagydíj
MotoGP - 🇲🇾 Maláj Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Valenciai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 2.verseny
Superbike - 🇦🇷 San Juan 1.verseny
Superbike - 🇦🇷 San Juan 2.verseny
Superbike - 🇮🇩 Mandalika 1.verseny
Superbike - 🇮🇩 Mandalika 2.verseny
Superbike - 🇦🇺 Phillip Island 1.verseny
Superbike - 🇦🇺 Phillip Island 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch 3.verseny
SuperSport - 🇦🇷 San Juan 2.verseny
SuperSport - 🇮🇩 Mandalika 1.verseny
SuperSport - 🇮🇩 Mandalika 2.verseny
SuperSport - 🇦🇺 Phillip Island 1.verseny
SuperSport - 🇦🇺 Phillip Island 2.verseny
KezdőlapMotoGPFernando Alonsóval napozik, a Ducatiról álmodozik – zseniális mémek születtek Marc Márquezről

Fernando Alonsóval napozik, a Ducatiról álmodozik – zseniális mémek születtek Marc Márquezről

A Honda kedveskedni akart a követőinek, és Twitter-oldalukon közzétettek egy képet, amelyen Marc Márquez napozik, lehetőséget adva ezzel a mémgyártásra. A hatszoros MotoGP-világbajnokról remek alkotások születtek.

Vasárnap tartotta meg a Honda a Thanks Day nevű eseményt, amelyet magyarul leginkább Köszönet napjának lehetne lefordítani. Ennek amolyan utózöngéjeként a gyári MotoGP-csapat Twitter-oldalán arra kérték a követőiket, hogy csináljanak mémeket versenyzőjükről, Marc Márquezről. Ehhez az alapot is megadták egy olyan képpel, amelyen a spanyol motoros egy széken ülve napozik.

Max Verstappen is felült Marc Márquez Hondájára

A felhasználóknak nem is kellett több, és záporoztak a jobbnál jobb alkotások. Akadt, aki maradt a MotoGP-nél, és onnan merített ihletet. Valaki szerint Márquez arról álmodozik, hogy Luigi Dall’Igna, a Ducati vezérigazgatója készítse fel a motorját, vagyis a spanyol versenyző át akar igazolni a jelenlegi legjobb gyártóhoz. Ha már Ducati, egy másik képen az éppen Németországban bukó Francesco Bagnaiával együtt ábrázolták.

Természetesen nem maradhatott ki Valentino Rossi sem. Valakinek rögtön eszébe jutott a máig vitatott malajziai ütközésük, és rögtön új köntöst adott az esetnek. Egy másik képen pedig az olasz versenyző emléktárgyai között lehet megtalálni Márquezt.

Többen négy kerékre váltottak, és Forma-1-es jelenetekből válogattak. Nagyon adta magát Fernando Alonso esete, aki a 2016-os Brazil Nagydíj egyik szabadedzésén lényegében kifeküdt napozni, miután megállt alatta az autó. Másvalaki Max Verstappennel együtt képzelte el és valósította meg, de valakit Sergio Pérez „fánkozása” ihletett meg Abu-Dzabiból.

Természetesen a most zajló labdarúgó-világbajnokság sem maradt ki a sorból: vasárnap rendezték a Spanyolország–Németország mérkőzést, és ebből ragadtak ki egy jelenetet. A készítő szerint nyilvánvaló, hogy Manuel Neuer, a németek kapusa a napozó Márquezt is arrébb tolhatta volna a labda helyett.

Emellett mindenféle téma, illetve háttér előkerült. Márquez többek között volt a Louvre-ban, a Holdon és persze az eredeti kép alapján a legnyilvánvalóbb helyen, a strandon. Az itt felsorolt, valamint a cikkből kimaradt alkotásokat az alábbi bejegyzésre kattintva lehet megtekinteni.