2024. április 26. 20:53
KezdőlapMotoGPHa kell egy kis móka, a MotoGP versenyzői nem mennek érte a...

Ha kell egy kis móka, a MotoGP versenyzői nem mennek érte a szomszédba (képek)

A MotoGP komoly sorozat, de időnként mindenki megengedheti magának, hogy kicsit szórakozzon. Íme a 2022-es szezon legviccesebb pillanatai, csokorba szedve.

Katari nagydíj: Világbajnoki láz

A szezonnyitó előtt több versenyző is szórakozott, előre tekintve az év végen rendezett labdarúgó világbajnokságra: Francesco Bagnaia, Fabio Quartararo és Mir.

Fotó: MotoGP Media

Rossi hihetetlenül megható módon gratulált Argentínának és Messinek a vb-győzelemhez (képek)

Indonéz nagydíj: Az eső elűzésére való törekvés

Kétségtelenül ez volt az egyik legjobb kép 2022-ből. A mandalikai pályán a versenynap erős esőzéssel kezdődött, amit mindenféle módon próbáltak elűzni. Egy sámán különleges esőrituálét hajtott végre.

Fotó: MotoGP Media

Mindent bevetettek Mandalikán az eső elűzésére

Spanyol nagydíj: egy csipet történelem

A KTM versenyzői igen stílusosan kezdték a versenyhétvégét, Remy Gardner és Pedro Acosta úgy tűnt, jól érezték magukat Jerezben…

Fotó: MotoGP Media

Acosta és Gardner máshogy értelmezték a lóerő fogalmát

Francia nagydíj: Aleix Espargaró boldog arca

Aleix, mutasd meg nekünk a „most zsebeltem be a harmadik dobogós helyezésemet egymás után” arcodat. Igen, ez az. Espargaró élvezte a Le Mans-ban töltött időt, tudván, hogy ő és az Aprilia harcban van a 2022-es bajnoki címért folyó versenyben.

Fotó: MotoGP Media

Francia nagydíj: Miller és az a bizonyos cipőből pezsgőzés

Jack Miller, dobogó, cipőből ivás – és a futamgyőztes Enea Bastianini szívesen felajánlotta szolgálatait, hogy segítsen az ausztrálnak a Le Mans-i dobogós rituáléban.

Fotó: MotoGP Media

Katalán nagydíj

A barcelonai dobogós helyezés megszerzése után Jorge Martín a Puerto Ricó-i zenésszel, Rauw Alejandróval pózolt.

Fotó: MotoGP Media

Osztrák nagydíj: Egy mosolygós Bastianini

Nem az a verseny volt, amit Bastianini szeretett volna Ausztriában, de ezt az arcot még többször is elő tudta húzni a következő hónapokban…

Fotó: MotoGP Media

Aragón nagydíj: Márquez visszatér

Miután negyedszer is megműtötték, Marc Márquez a hazai nagydíján, Aragóniában tért vissza a versenyzéshez. A szurkolók és a nyolcszoros világbajnok is nagyon örült a visszatérésének.

Fotó: MotoGP Media

Thai nagydíj: A ring királyai

Fabio Di Giannantonio vs. Alex Márquez, ki kerül ki győztesen a jövőbeni Gresini Racing MotoGP csatából? A duó – és még néhányan mások – a Thai GP előtt a bokszringben mérték össze tudásukat.

Fotó: MotoGP Media

Thai nagydíj: Ha csúszni kell, csússzunk pályán kívül….

Ha már amúgy is vizes vagy, de még szembejön egy pocsolya, mit is tehetnél mást? Elsétálsz mellette? Na nem. Miller élvezte a csobbanást, miután a szakadó esőben megszerezte a második helyet Buriramban.

Fotó: MotoGP Media
Forrásmotogp.com