2024. április 26. 18:28
KezdőlapMotoGPMarc Márquez évértékelőt tartott - videóval

Marc Márquez évértékelőt tartott – videóval

2023-ban Marc Márquez nagy kihívás előtt áll, valószínűleg eddigi pályafutása legnagyobb megpróbáltatása előtt: be kell bizonyítania önmagának, hogy újra világbajnok lehet.

Néhány órával a 2022-es év vége előtt a cerverai versenyző egy olyan évet hagy maga mögött, amely versenyzői szempontból igazi megpróbáltatás volt, ahol mindenféle hullámvölgyet megélt.

Nehéz egy évet érzelmekből összeállítani, de Márquez közzétett összefoglalót arról, hogy milyen volt az ő 2022-es éve, és csak egy dolog egyértelmű: mosolyogva búcsúzik.

A közösségi oldalain közzétett videó nemcsak az év, hanem sportolói pályafutása egyik leghátborzongatóbb csúcspontjával kezdődik. A Honda RC213V ledobta őt egy gyors jobbos kanyarban az Indonéz GP bemelegítő edzése során. Onnan kezdődtek a problémák, míg végül a jobb felkarcsontjának teljes műtéti folyamatát bemutatja.

A videó utolsó részében a MotoGP-világbajnokságba való visszatérését mutatja be, az idei év egyik legemlékezetesebb pillanatával: a dobogóra való visszatérésével. Ami pedig a legfontosabb, hogy a jövőre pozitívan tekint.