2024. április 19. 16:55
KezdőlapMotorsportSzörnyű tragédia, 11 éves skót motoros vesztette életét

Szörnyű tragédia, 11 éves skót motoros vesztette életét

Szörnyű tragédia rázta meg a brit motorversenyzést, ugyanis a tegnapi nap során egy 11 éves motoros, Millar Buchanan vesztette életét.

A technikai sport még most, 2022-ben is veszélyes üzem. Főleg, ha az egyszeri fiatal kisfiú vagy kislány úgy dönt, hogy két keréken szeretne versenyezni. Ennek láthatta a tegnapi nap során Nagy-Britannia egy újabb tragikus megnyilvánulását, amikor egy edzésbaleset során egy tizenegyes éves skót motoros, Millar Buchanan vesztette életét.

Buchanan a skóciai Crail Circuit aszfaltján edzett, amikor bekövetkezett a balesete. Ezután nem sikerült megmenteni az életét. Buchanan az Ohvale UK által szervezett bajnokság mezőnyét erősítette.

Az Ohvale UK család elvesztette egy tagját. Millar Buchanan egy Crail Circuiten elszenvedett sajnálatos baleset során vesztette életét. Millar tavaly kezdett versenyezni az Ohvale Cup-ban, és nagy örömünkre szolgált, hogy itt lehetett velünk. Rettenetesen hiányozni fog mindenkinek. Szeretnénk legmélyebb részvétünket kifejezni Andynek, Pauline-nak és a család összes többi tagjának” – fogalmazott Buchanan halálhírével kapcsolatban az Ohvale Facebook-oldalán.