2022. december 02. 10:45
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
MotoGP - 🇦🇺 Ausztrál Nagydíj
MotoGP - 🇲🇾 Maláj Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Valenciai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 2.verseny
Superbike - 🇦🇷 San Juan 1.verseny
Superbike - 🇦🇷 San Juan 2.verseny
Superbike - 🇮🇩 Mandalika 1.verseny
Superbike - 🇮🇩 Mandalika 2.verseny
Superbike - 🇦🇺 Phillip Island 1.verseny
Superbike - 🇦🇺 Phillip Island 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Brands Hatch 3.verseny
SuperSport - 🇦🇷 San Juan 2.verseny
SuperSport - 🇮🇩 Mandalika 1.verseny
SuperSport - 🇮🇩 Mandalika 2.verseny
SuperSport - 🇦🇺 Phillip Island 1.verseny
SuperSport - 🇦🇺 Phillip Island 2.verseny
KezdőlapSuperbikeSykes szerint vígan nyerhetne a BMW, ha akarna

Sykes szerint vígan nyerhetne a BMW, ha akarna

- Hirdetés -

A BMW korábbi versenyzője, Tom Sykes szerint a német gyártónál minden adott ahhoz, hogy nyerjen. De ehhez erre kellene összpontosítani.

Tom Sykes kawasakis évei és vb-címe után utolsó Superbike-világbajnoki éveit a BMW kötelékében töltötte. Sykes aztán a németekkel első évében teljesített a legjobban, amikor nyolcadikként zárta az évet. BMW-nél töltött évei alatt néhány dobogó és pole-pozíció volt a csúcs a futamokra vonatkozó teljesítményt illetően.

Sykes tulajdonképpen belsős információkat is tud mondani arról, mi a baj a BMW háza táján, erről beszélt a GPOne kérdésére válaszolva. “Annál mélyebben nem akarok belemenni a BMW-s szezonjaim véleményezésébe, hogy nagyon jól éreztem magam a csapatnál. Az biztos, hogy minden erőforrás a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy győztes motort rakjanak össze. Egyszerűen jobban az ottani problémákra kellene koncentrálniuk, hogy ezt elérjék. A BMW egy győzelemre alkalmas motor, ebben biztos vagyok.

- Hirdetés -

Korábban Scott Redding, a BMW jelenlegi motorosa beszélt arról, hogy nem hallgat rá eléggé a gyártó. “Azt hiszem, itt arra gondolt Scott, hogy hiába ad ő visszajelzéseket, a BMW mégis a saját útját járja. Érdekes lesz látni, hogy a szezonjuk hogyan alakult majd hosszabb távon.

- Hirdetés -

A Kawasaki és a BMW után, igaz, már a brit bajnokságban, Sykes jelenleg Ducatival versenyez. Egyelőre küzd a bajnokság jelentette kihívásokkal. “Az biztos, hogy nem egyszerű! De nagyon jól érzem magam a PBM-nél, sok jó csapattagot találtam itt. Jelenleg kicsit be vagyunk határolva, de dolgozunk a problémáinkon. Ahol jelenleg rengeteget vesztünk, az a kanyarkijárat. Dolgozunk ezen, és meg fogjuk találni a megoldást.

SourceGPOne
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)