szerda, június 29, 2022
Moto GP - 🇵🇹 Portugál Nagydíj
Moto GP - 🇪🇸 Spanyol Nagydíj
Moto GP - 🇮🇹 Olasz Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Katalán Nagydíj
Moto GP - 🇫🇷 Francia Nagydíj
MotoGP - 🇩🇪 Német Nagydíj
MotoGP - 🇳🇱 TT Assen
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park
🇬🇧 Brit Superbike – DONINGTON PARK
Superbike - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Superbike - 🇮🇹 Misano 2.verseny
Superbike - 🇬🇧 Donington 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 1.verseny
WorldSBK - 🇳🇱 Assen 2.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 1.verseny
WorldSBK - 🇵🇹 Estoril 2.verseny
Endurance VB - 🇧🇪 Spa 24h
Supersport - 🇮🇹 Misano 1.verseny
Supersport - 🇮🇹 Misano 2.verseny
🇬🇧 BSB - Knockhill sprint
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 2. verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Knockhill 3. verseny
Supersport - 🇬🇧 Donington 1.verseny
KezdőlapSuperbikeSykes szerint vígan nyerhetne a BMW, ha akarna

Sykes szerint vígan nyerhetne a BMW, ha akarna

A BMW korábbi versenyzője, Tom Sykes szerint a német gyártónál minden adott ahhoz, hogy nyerjen. De ehhez erre kellene összpontosítani.

- Hirdetés -

Tom Sykes kawasakis évei és vb-címe után utolsó Superbike-világbajnoki éveit a BMW kötelékében töltötte. Sykes aztán a németekkel első évében teljesített a legjobban, amikor nyolcadikként zárta az évet. BMW-nél töltött évei alatt néhány dobogó és pole-pozíció volt a csúcs a futamokra vonatkozó teljesítményt illetően.

Sykes tulajdonképpen belsős információkat is tud mondani arról, mi a baj a BMW háza táján, erről beszélt a GPOne kérdésére válaszolva. “Annál mélyebben nem akarok belemenni a BMW-s szezonjaim véleményezésébe, hogy nagyon jól éreztem magam a csapatnál. Az biztos, hogy minden erőforrás a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy győztes motort rakjanak össze. Egyszerűen jobban az ottani problémákra kellene koncentrálniuk, hogy ezt elérjék. A BMW egy győzelemre alkalmas motor, ebben biztos vagyok.

Korábban Scott Redding, a BMW jelenlegi motorosa beszélt arról, hogy nem hallgat rá eléggé a gyártó. “Azt hiszem, itt arra gondolt Scott, hogy hiába ad ő visszajelzéseket, a BMW mégis a saját útját járja. Érdekes lesz látni, hogy a szezonjuk hogyan alakult majd hosszabb távon.

A Kawasaki és a BMW után, igaz, már a brit bajnokságban, Sykes jelenleg Ducatival versenyez. Egyelőre küzd a bajnokság jelentette kihívásokkal. “Az biztos, hogy nem egyszerű! De nagyon jól érzem magam a PBM-nél, sok jó csapattagot találtam itt. Jelenleg kicsit be vagyunk határolva, de dolgozunk a problémáinkon. Ahol jelenleg rengeteget vesztünk, az a kanyarkijárat. Dolgozunk ezen, és meg fogjuk találni a megoldást.

SourceGPOne
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)