2024. április 19. 05:30
KezdőlapSuperbikeDolgozik Mackenzie a WSBK-szerződésen

Dolgozik Mackenzie a WSBK-szerződésen

Tarran Mackenzie a hétvégi doningtoni fordulóban végre megejthette WSBK-bemutatkozását. Jöhet a teljes szezonos szerződés.

Nem teljesen egészségesen, jócskán megkésve, de pontokat szerezve – úgy-ahogy, de túl van Superbike-világbajnoki bemutatkozásán Tarran Mackenzie. A brit bajnoki címvédőnek nem titkolt célja, hogy záros határidőn belül a vb-mezőnyt erősítse. Egyelőre viszont az elsődleges célja az, hogy rendbejöjjön az egészsége minden aspektusa.

Jó élmény volt” – foglalja össze Donington Mackenzie. „Nagyon sokat kellett tanulnom, de nagyon élveztem a folyamatot. A Superpole-ra és az első versenyre sokat előre tudtam lépni. Az volt az első hosszú etap, amit teljesítettem. Próbáltuk megérteni az elektronikát, és azt gondolom, elég jól elboldogultunk vele. A Superpole-versennyel kissé elégedetlen voltam, de alapvetően jó hétvége volt.

Jöhet Mackenzie-től még több. A célja legalábbis mindenképp ez. „Az év korábbi szakaszában tesztelnem kellett volna, és be volt tervezve az asseni bemutatkozás is annak érdekében, hogy mire ideérünk, már tisztában legyek az elektronikával. Ehhez képest most a csapatot és engem is belöktek a mélyvízbe, de nagyon élveztük. Jó itt lenni, ebben a paddockban. Nagyon szívesen fogadott mindenki, remélhetőleg hamarosan a teljes szezonban itt lehetünk. Volt már egy ilyen jellegű beszélgetésünk, de sok versenyzőnek úgysincs még szerződése jövőre. Az első élmény jó volt, jó lenne hamarosan minden hétvégén itt versenyezni.