2024. április 25. 03:18
KezdőlapSuperbikeO'Halloran jó eredményt vár Thruxtonban

O’Halloran jó eredményt vár Thruxtonban

Jason O’Halloran legyőzhetetlen volt Thruxtonban a 2021-es szezonban. Az ausztrál a tavalyi szezonban háromszoros győzelmet aratott. A McAMS Yamaha versenyzője reméli, hogy a történelem megismétlődik.

O’Halloran a brands hatchi-i Brit Superbike fordulón a bajnoki tabella élére állt. Most az ausztrál arra pályázik, hogy ezen a hétvégén újabb dobogós helyezéseket fog begyűjteni.

O’Halloran így nyilatkozott: „Nagyon jó emlékeim vannak onnan a tavalyi évből, amikor háromszor tudtunk győzni, ami nagyon jó volt. Ez egy olyan pálya, amit szeretek, a leggyorsabb a naptárban, ahová megyünk, nem tudunk annyit menni rajta, mint a többin, így minden évben nagyon várjuk.

„A Yamaha nagyon jól működik Thruxtonban; ez mindig egy más típusú verseny. Ez az év egyetlen olyan hétvégéje, ami inkább a stratégiáról szól, mint arról, hogy milyen gyorsan tudsz menni a versenyen.

„Idén nagy kihívás lesz; úgy tűnik, hogy a versenyzők élvezik és jól mennek rajta. A brands-i verseny után, ahol a hétvége leggyorsabb körével szereztük meg a pole pozíciót, győzni tudtunk, és minden futamban McAMS Yamaha 1-2 volt, szóval ez egy csodálatos hétvége volt az istálló számára. Sok pontot szereztünk.

„Folyamatosan javul az érzésünk a motorral, és nagyon erősnek érezzük magunkat az év legfontosabb szakaszába érkezve, így már nagyon várom a következő néhány fordulót. Úgy érzem, jó formában vagyok, fizikailag is, és imádok a csapattal dolgozni. Már nagyon várom Thruxtont, és azt, hogy megpróbáljak még néhány versenyt megnyerni.”