2024. április 23. 14:06
KezdőlapSuperbikeRazgatlıoğlu sérülést szenvedett a teszten Barcelonában

Razgatlıoğlu sérülést szenvedett a teszten Barcelonában

A Superbike világbajnok Toprak Razgatlıoğlu számára idő előtt véget ért a teszt Barcelonában. A török egy esést próbált elkerülni, de közben megsérült a bal karja.

Vasárnap délután 2 óra körül a Yamaha gyári versenyzője, Toprak Razgatlıoğlu balesetet szenvedett a montmelói pályán, és bevitték a kórházba. A török az 5-ös kanyarban próbált elkerülni egy bukást, de minden igyekezete ellenére ez nem sikerült neki. Topraknak a bal karja könyökén keletkezett egy mély sérülés. A kórházban kitisztították és ellátták a sebet.

16.39-kor a Superbike világbajnok Razgatlıoğlu visszatért a paddockba. A SPEEDWEEK.com-nak elmondta, hogyan érzi magát a highside után.

„Sebességváltás közben a motor hirtelen megcsúszott, és egy highside-ot produkáltam” – mesélte Toprak a balesetéről. „Szerencsém van, hogy jól vagyok, ez egy kemény highside volt, hosszú idő óta az első. Nem tudom pontosan, hogyan történt, talán az én hibám volt. Először meg kell néznünk az adatokat. 2020-ban volt itt egy csúnya balesetem, most ugyanabba a kórházba vittek. A sebet hat öltéssel varrták össze, rendben vagyok. Fájdalmaim sincsenek, infúziót adtak. Majd meglátjuk, hogy érzem magam ma este. Mozognom is lehet, csak a varratok akadályoznak egy kicsit. Megyek tovább, de most várok egy kicsit. Egy hét múlva rendben leszek, jövő hétvégén már a Cadwell Parkban szeretnék motorozni. De csak tíz percet, két kört.”