szerda, október 5, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
MotoGP - 🇦🇺 Ausztrál Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park sprint
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 3.verseny
KezdőlapSupersportHullámvasút volt Lorenzo Baldassarri számára Misano

Hullámvasút volt Lorenzo Baldassarri számára Misano

Nyert, aztán mégsem, a második Supersport-világbajnoki futamon pedig szintén másodikként ért célba Lorenzo Baldassarri Misanóban.

- Hirdetés -

Megszorongatni meg tudta Dominique Aegertert, legyőzni nem. Az első futamon ezt egyébként majdnem megcsinálta Lorenzo Baldassarri, és elsőként is ért célba. Azt a győzelmet végül pályaelhagyás miatt vették el tőle és sorolták vissza a második helyre. Sebestyén Peti csapattársa végül egy másik második hellyel zárta a hétvégét.

Én jöttem hátulról, Domi és a Ducati is nagyon erős volt” – idézte fel az első futamon történteket Baldassarri. “Azt hittem, Bulegát egyébként nem fogjuk elkapni a leintésig, de végül sikerült utolérni őt. Néhány hibám miatt én voltam a sor végén a hajrához érkezve. Aztán nagyon jól sikerült az utolsó két kör, de sajnos lementem a pályáról. Le kellett ellenőriznem a képeket, hogy lássam, mi történt, na meg hogy ez ne fordulhasson elő többet.

- Hirdetés -

A második futamon aztán Baldassarri megint nagyon közel járt a győzelemhez. A forgatókönyv ezúttal fordított volt, ugyanis 18-ból 16 körig ő vezetett – de aztán jött megint Aegerter.

Reménykedtem benne, közel is jártam hozzá, hogy nyerni tudjak megint. Viszont csak gratulálni tudok Dominak, nagy csatát vívtunk, és ő jött ki belőle győztesen. Sokáig semmilyen hibát nem követtünk el, amikor viszont igen, akkor legyőztek minket. Minden ilyen hiba egyébként a leváltásokkor következett. Öt körrel a vége előtt kezdődtek a bajok.

Újabb két vereségének köszönhetően Aegerterrel szemben Lorenzo Baldassarri hátránya immár 54 pont svájci riválisához képest.

Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)