2024. április 27. 00:00
KezdőlapSupersportSzerencsétlen nap Donington Parkban!

Szerencsétlen nap Donington Parkban!

A PS56 sajtóanyaga.

Jól kezdődött az angliai versenyhétvége a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti számára. A magyar pilóta magabiztosan érezte magát a motoron már az első szabadedzésen és folyamatosan tudott fejlődni. A szombati versenyen azonban a rajt utáni helyezkedés egy szerencsétlen eséssel zárult.

A 14. helyre kvalifikálta magát a VB egyetlen magyar pilótája, de ismét nagyon szorosan a alakult az eleje, hiszen az első 15 versenyző 1 másodpercen belül volt. A pénteki edzésmunka eredményeképpen az egész csapat bizakodva várta a versenyt, ám sajnos a rajt után, a 4-es kanyarnál történt incidens eséssel végződött.

„Nincs sok hozzáfűznivalóm a tegnapi naphoz, úgy éreztem jól kaptam el a rajtot, de többen is meglöktek az első kanyarokban és nem is emlékszem teljesen, hogy mi történt, de sajnos a sóderágyban végeztem. Fontos lett volna a tegnapi verseny, hogy mára adatokat gyűjtsünk és még jobban előre tudjunk lépni, de úgy érzem jó alapot sikerült találnunk, így pozitivan várom a mai napot. A TOP10 teljesen reális, remélem a szerencse is kicsit mellém szegődik majd.” –  mondta el a HUMDA pilótája.

A vasárnapi verseny 13.30-tól kezdődik majd és az Arena4 TV közvetíti.

Hétvégi menetrend és közvetítések:

Vasárnap:
Warm-up     10:25

Live Timing: worldsbk.com

II. Futam 13:30       ARENA 4 TV! ÉLŐ