péntek, szeptember 30, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
MotoGP - 🇸🇲 San Marinói Nagydíj
MotoGP - 🇪🇸 Aragón Nagydíj
MotoGP - 🇯🇵 Japán Nagydíj
MotoGP - 🇹🇭 Thai Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 2.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
Superbike - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
Superbike - 🇵🇹 Portimao 1.verseny
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 1.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park sprint
SuperSport - 🇪🇸 Catalunya 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 2.verseny
🇬🇧 Brit Superbike - Oulton Park 3.verseny
KezdőlapWheelieRossi hibátlan teljesítményét dicséri a GT-s csapattárs

Rossi hibátlan teljesítményét dicséri a GT-s csapattárs

Kiváló eredményt hozott a hétvégén a GT World Challenge Europe keretein belül a Paul Ricard-on Valentino Rossi és Fred Vervisch. Utóbbi a motoros legenda teljesítményét dicséri.

- Hirdetés -

A hétvégi Paul Ricard-i hatórás versenyen Valentino Rossi eddigi legjobb eredményét érte el Fred Vervisch váltótársaként. A páros ötödik helyen hozta be az Audit, és érthető módon mindketten elégedettek az elértekkel.

Nagyon boldog vagyok az ötödik hellyel, ez egy kiváló eredmény. Pozitív hétvége volt, erősek és gyorsak tudtunk lenni. Nagyon jó páros vagyunk. Boldog vagyok a tempónk miatt, és hogy milyen harcosak tudtunk lenni a forgalomban. Enyém volt az első etap, az is nagyon jól sikerült” – foglalta össze a történéseket Valentino Rossi.

- Hirdetés -

A Doktor csapattársa, Fred Vervisch is elégedett volt az eredménnyel – benne a Rossi által nyújtottakkal.

Talán a negyedik hely is benne volt, de az ötödik is kiváló eredmény. Jó időmérőnk volt, emellett pedig Vale sem hibázott a maga etapjai során. Nico (Müller) pedig vissza tudott hozni valamennyit az extra kiállásból. Közel volt a P4 is, a végén azért harcoltam. De nem rossz eredmény ez.

Valentino Rossi most teljesítette negyedik versenyét GT-pilótaként, legközelebb a június 17-19 közötti hétvégén Zandvoortban lesz jelenése. A Müller-Rossi-Vervisch trió a GT World Challenge Endurance Cup mezőnyében ennek az ötödik helynek köszönhetően feljött a tabella nyolcadik pozíciójába.

SourceCrash.net
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)