2024. április 20. 13:21
KezdőlapNégykerékRossi hibátlan teljesítményét dicséri a GT-s csapattárs

Rossi hibátlan teljesítményét dicséri a GT-s csapattárs

Kiváló eredményt hozott a hétvégén a GT World Challenge Europe keretein belül a Paul Ricard-on Valentino Rossi és Fred Vervisch. Utóbbi a motoros legenda teljesítményét dicséri.

A hétvégi Paul Ricard-i hatórás versenyen Valentino Rossi eddigi legjobb eredményét érte el Fred Vervisch váltótársaként. A páros ötödik helyen hozta be az Audit, és érthető módon mindketten elégedettek az elértekkel.

Nagyon boldog vagyok az ötödik hellyel, ez egy kiváló eredmény. Pozitív hétvége volt, erősek és gyorsak tudtunk lenni. Nagyon jó páros vagyunk. Boldog vagyok a tempónk miatt, és hogy milyen harcosak tudtunk lenni a forgalomban. Enyém volt az első etap, az is nagyon jól sikerült” – foglalta össze a történéseket Valentino Rossi.

A Doktor csapattársa, Fred Vervisch is elégedett volt az eredménnyel – benne a Rossi által nyújtottakkal.

Talán a negyedik hely is benne volt, de az ötödik is kiváló eredmény. Jó időmérőnk volt, emellett pedig Vale sem hibázott a maga etapjai során. Nico (Müller) pedig vissza tudott hozni valamennyit az extra kiállásból. Közel volt a P4 is, a végén azért harcoltam. De nem rossz eredmény ez.

Valentino Rossi most teljesítette negyedik versenyét GT-pilótaként, legközelebb a június 17-19 közötti hétvégén Zandvoortban lesz jelenése. A Müller-Rossi-Vervisch trió a GT World Challenge Endurance Cup mezőnyében ennek az ötödik helynek köszönhetően feljött a tabella nyolcadik pozíciójába.

ForrásCrash.net