kedd, augusztus 16, 2022
MotoGP - 🇬🇧 Brit Nagydíj
MotoGP - 🇦🇹 Osztrák Nagydíj
Superbike - 🇨🇿 Most 1.verseny
Superbike - 🇨🇿 Most 2.verseny
Superbike - 🇫🇷 Magny-Cours 1.verseny
EWC - 🇯🇵 Suzuka 8h
🇬🇧 Brit Superbike - Thruxton 1
KezdőlapWheelieEmlékezetes befutót hozott a 2019-es Brit Nagydíj

Emlékezetes befutót hozott a 2019-es Brit Nagydíj

Minden idők egyik legemlékezetesebb befutóját produkálta a 2019-es Brit Nagydíj Silverstone-ban Álex Rins és Marc Márquez között.

- Hirdetés -

A MotoGP 2019-es szezonja Marc Márquez diadalmenetéről szólt. Mire a mezőny számára a Brit Nagydíj következett az étlapon, tulajdonképpen már akkorra minden érdemi kérdés eldőlni látszott. Marc Márquez számára mindössze egyetlen olyan futam volt, amelyen nem ért célba. A többi futamon egészen elképesztő teljesítményt nyújtva MINDIG az első vagy a második helyen intették le.

A ritka alkalmak egyike (összesen hat ilyen volt egész évben) Silverstone volt. Pedig Márquezé volt a pole-pozíció és a leggyorsabb kör is, de Álex Rins mögötte nem adta fel. Végig ott tudott maradni honfitársa mögött, és az utolsó métereken énekelte ki a sajtot a repsolos szájából. Ez volt egyébként Rins második győzelme a szezonban.

- Hirdetés -

Így nézett ki minden idők egyik legemlékezetesebb befutója a 2019-es Brit Nagydíj végén:

Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)