2024. március 29. 08:33
KezdőlapMotoGPHamarosan érkezik a MotoGP dokumentumfilm-sorozata: a Határok nélkül!

Hamarosan érkezik a MotoGP dokumentumfilm-sorozata: a Határok nélkül!

A gyorsasági motoros VB is kap egy saját dokumentumfilm-sorozatot, amely egy nagy streamingszolgáltatóval partnerségben jött létre. Március közepén debütál az első rész.

A MotoGP is csatlakozott a nemzetközi trendekhez: készül egy teljes szezont bemutató ismeretterjesztő sorozat, amely a színfalak mögé kalauzol el – és amely egy nagy streamingplatformon lesz látható.

A MotoGP 2021-es szezonját bemutató széria a Határok nélkül (eredeti cím: Unlimited) néven fog futni. A nyolc darab, egyenként 50 perces epizódot tartalmazó sorozat kizárólag az Amazon Prime Video szolgáltatónál lesz látható. Íme az előzetes:

A sorozat hasonló lesz a Netflixen már negyedik évadához érkező Hajsza a túlélésért (eredeti cím: Drive to Survive) című dokuszériához, amely a Forma 1-es világbajnokság szezonjait mutatja be. Szerdán a madridi Cine Capitol-ban tartották a sorozat premierjét, ahol a sajtó képviselőinek levetítették az első két epizódot. Az alkalmon több versenyző is jelen volt: Marc Marquez, Jack Miller, Joan Mir, Maverick Vinales és Jorge Martin – de természetesen Carmelo Ezpeleta, a Dorna elnöke is tiszteletét tette.

[kép=32406]

Ma, azaz csütörtök este pedig Párizsban is tartanak egy ugyanilyen bemutatót az Elysées Biarritz-ban, ahol Fabio Quartararo, Francesco Bagnaia Alex Rins lesznek a díszvendégek.
A sorozat március 14-én, a Katari és az Indonéz Nagydíjak között fog debütálni a Prime Videón.

Fotó: Amazon Prime, MotoGP Media