2024. április 26. 04:46
KezdőlapWheelieMegújul és újabb fokozatba kapcsol a P1race.hu!

Megújul és újabb fokozatba kapcsol a P1race.hu!

Tisztelt olvasók, kedves barátaim!
A p1race.hu, és elődje a motogphirek.hu több mint 18 éve foglalkozik a motorversenyzés világával, nyugodtan mondhatjuk azt, hogy Magyarországon egyedülálló módon. 2004 óta többszörösen átalakultunk, a mai nevén 2011 óta található meg a weboldal. Egykori főszerkesztőink akár mai napig sikeresek a média világában, és most újra egy nagy lépést teszünk meg azért, hogy még jobbá váljon mindaz, amit létrehoztunk.
Ott voltunk, akár akkreditált újságíróinkkal fizikailag is motorversenyeken, amikor Talmácsi Gábor világbajnok lett, vagy a Team Tóth tündökölt a MotoGP világában, kiemelt médiapartnerként. Természetesen a jelenleg legmagasabban jegyzett motorosunk, Sebestyén Peti munkásságát is szeretnénk közelről figyelni, és átadni minden információt vele kapcsolatban. Nagy érdeklődéssel figyeljük a hajdúnánási MotoGP pálya munkálatait is. Hiszünk benne, hogy Magyarországot még jobban fel tudjuk helyezni akár mi is a motoros nemzetek közé. Elsők között próbáltunk ki olyan új formátumokat is, mint például a podcast, és nagyon köszönjük a kitartó lelkesedéseteket és érdeklődéseteket, hogy merre tartunk tovább, ha már nem sikerült a 2022-es szezonnyitót érdemben lekövetnünk.
Új weboldalt építünk, immáron a TRP Hungary média-csoportjának a részeként. Ez azt is jelenti egyben, hogy visszatérünk a gyökereinkhez, és csak a kétkerekűek világával foglalkozunk, hiszen a magyar és nemzetközi autósport híreit megtaláljátok a Racingline.hu-n, amerikai szériák miatt érdemes követni az 500miles.hu-t, aki pedig a ralit szereti, annak ajánljuk a RallyCafe.hu-t.
Örömmel tölt el, hogy egy olyan szakmailag már bizonyított stábbal egészülünk ki minden téren, akik már bizonyítottak, és legalább ugyanolyan szinten fertőzöttek benzingőzzel, mint mi.
Az új oldalra és a szerkesztők bemutatkozására már csak napokat kell várni, kérnénk addig is a türelmeteket. Természetesen az értékeinket és a szellemiségünket visszük tovább.
Alapítóként természetesen továbbra is részt veszek a P1race.hu mindennapjaiban, és egyben nagyon örülök annak, hogy az immáron nagykorú oldalunk méltó társakat kapott, és együtt erősödhetünk.
Perusza Péter
A p1race.hu alapítója és társtulajdonosa