2024. április 25. 22:45
KezdőlapWheelieÚjra pályán a P1race.hu!

Újra pályán a P1race.hu!

Megújult háttérrel, megújult lendülettel, de a régi minőségben és a szinte teljesen egészében a régi csapattal indul újra a P1race.hu.

A motorversenyzés tulajdonképpen a kezdetek óta hihetetlen népszerűségnek örvend Magyarországon. Az évtizedek során ráadásul mi ebben jók is voltunk. De még milyen jók! Az idősebbek Szabó II László vagy éppen Drapál János sikereiért szoríthattak, a mi generációnknak pedig Talmácsi Gábor jelentette „A” motorversenyzőt.

És akkor még nem is beszéltünk a pályaversenyzés mellett olyan vállfajokról, mint a motokrossz vagy éppen a salakmotor, ami szintén megkerülhetetlen szelete ennek a világnak. Az évek során ugyanilyen megkerülhetetlen szereplőjévé vált a motorversenyzésnek, illetve az arról tudósító médiának Magyarországon a 2004-ben motogphirek.hu néven alapított P1race.hu.

A P1race.hu csapata ott volt az évek során a legnagyobb magyar sikereknél, sokszor személyesen, fizikai mivoltában is. A jelenleg legmagasabban jegyzett versenyzőnk, Sebestyén Peti és a többi, esetleg később feltűnő magyar tehetség sikereinél is ott leszünk. Illetve hamarosan jön a magyar MotoGP-futam is, arról sem fog senki lemaradni.
Nem hiányozhatnak természetesen a világbajnokságok (MotoGP, Superbike, Supersport…) legfontosabb hírei, már csak azért sem, mert Sebestyén Peti például utóbbiban versenyez.
Az oldal most, 2022-ben immár a TRP Hungary médiacsoportjának a részeként újul meg. Ez a megújulás azt is jelenti majd, hogy kizárólag a motorversenyzésre fókuszálunk, ahogy az volt korábban is az oldal története során. De a médiacsoport többi szereplőjénél mindenki megtalálja azt, amit keres. A magyar és nemzetközi autósport híreit a Racingline.hu-n olvashatjátok. Az amerikai szériák híreit az 500miles.hu szolgáltatja, a ralirajongók igényeit pedig a RallyCafe.hu szolgálja majd ki.
Az oldal az elkövetkező napokban-hetekben természetesen még alakulni fog, érkeznek rá a fejlesztések. Ezzel kapcsolatban türelmeteket kérjük. Kommentelni innentől a Facebook-megosztások alatt lesz lehetőségetek.