2023. június 04. 00:06
KezdőlapWheelieValentino Rossi kirándulni vitte kislányát

Valentino Rossi kirándulni vitte kislányát

- Hirdetés -

Valentino Rossi nemrég született kislánya ismerkedik a világgal. Ezt pedig a képek tanúsága alapján igen impozáns helyen teszi.

Lassan három hónapja már, hogy megszületett Valentino Rossi és párja, Francesca első gyermeke. A pici Giulietta előtt pedig lassan-lassan kitárul a világ.

Apja, a MotoGP legendája ugyanis kirándulni vitte őt egy hajón, méghozzá Instagram-posztja alapján egy igencsak szép helyre, valahol Tavullia közelében, tehát az Adrián.

- Hirdetés -

Jó mediterrán lány módjára úgy néz ki, Giuliettának tetszett, amit lát, erről tanúskodik a poszt szövege is: „Giulietta szereti a tengert ❤️” A kommentek szerint volt honnan örökölnie ezt a tulajdonságot, ugyanis a 46-os szám hamarosan már örökös birtokosa is nagy tengerrajongó…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valentino Rossi (@valeyellow46) által megosztott bejegyzés

SourceInstagram
Varga Ákos
Varga Ákoshttps://p1race.hu
Valentino Rossin nőttem fel, és szerintem ő marad "A" kedvenc versenyzőm. De a MotoGP sem csak és kizárólag ő, hát még az egyetemes motorversenyzés világa! Gyárilag, az egyik végzettségem szerint olasz-spanyol szakos tanár vagyok, így be is tudjátok viszonylag könnyen lőni, merrefelé irányul alapvetően az érdeklődésem... :)
- Hirdetés -