back to top
2024. május 08. 20:24
KezdőlapMotoGPMir lehet Pol Espargaro utódja?

Mir lehet Pol Espargaro utódja?

Alex Rins és Joan Mir továbbra is azon van, hogy ülést találjon magának a következő idényre. Elképzelhető, hogy Mirnek már meg is van a helye?

Az Aprilia már szerződést hosszabbított jelenlegi pilótáival, ahogy Fabio Quartararo is újabb 2 évre aláírt a Yamahához. A 2020-as királykategóriás világbajnok, Joan Mir talán a Repsol Hondánál folytatja?

„Szeretnék hamarosan új híreket közölni, de egyelőre nem tudom mikor. Ez a szezon nagyon sok szempontból nehéz, nem szeretném, ha mások jobban tudnák ezt, mint én. Montmelón szeretnék első körben túl lenni.” – kezdi Mir.

Pletykák szerint a Honda nagy érdeklődést mutat a 24 éves spanyol iránt. Mir nevetve annyit reagált a kijelentésre, hogy „Ki mondta ezt?”

Mir egyelőre semmiféle teóriára nem szeretne reagálni, de örül, hogy Quartararo még két évig biztosan a Yamaha nyergében fogja róni a köröket.

„Nem újdonság számomra. Ez a döntés várható volt, és nagyon örülök neki. Tudom, hogy Fabio jól érzi magát a Yamahánál, és a csapat is rendkívül boldog, hogy ilyen nagyszerű pilótájuk van. Természetesen nekik is megvannak a saját problémáik ugyanúgy, mint más csapatoknak. Viszont mindig dobogón képesek állni, és Fabio tudja is hozni ezt a színvonalat.”