2024. április 25. 13:05
KezdőlapSuperbikeRedding belemegy a kellemetlen beszélgetésekbe is

Redding belemegy a kellemetlen beszélgetésekbe is

Ami a szívén, az a száján. Scott Redding elmondja a BMW illetékeseinek, amit gondol. Akkor is, ha ezt a németek nem akarják hallani.

Kellett rá böjtölnie öt hétvégén keresztül, de Scott Redding eddigi legerősebb BMW-s hétvégéjét teljesítette, amiben végre-valahára összejött neki a dobogó is. A negyedik, harmadik és ötödik helye után járó masszívabb pontmennyiség nyomán az angol immár kilencedik összetettben. A doningtoni minőségi javulás pedig nem is a véletlen műve az érintett szerint.

Nem gondolnám, hogy (Mostban) visszalépnénk majd” – szögezi le ezzel kapcsolatban Redding. „Ahhoz túl kiegyensúlyozott teljesítményt hoztunk, ráadásul különböző körülmények között. Ha gyorsult a tempó, gyorsultunk mi is. Persze nem tartunk még ott, ahol szeretnénk tartani. De dolgozunk rajta. A lényeg, hogy ez a dobogó nem egy kiemelkedően sikerülő verseny volt vegyes körülmények között, ami előtt és után aztán megint nem voltunk sehol. Mostot meg egyébként is szeretem. Azt semmiképp nem látom magam előtt, hogy visszalépnénk. Küzdeni talán fogunk, de visszalépni… nem hinném.

Munka persze még mindig bőven van, ehhez pedig Redding szerint túl kell esni a kényelmetlenebb beszélgetéseken is.

A(z általam kért dolgok) 90 százaléka működött! De vagyok annyira nyílt velük, hogy azt is meg fogom nekik mondani, hogy ha a szívem mélyén azt érzem, hogy ez vagy az az alkatrész nem hozza meg a kívánt hatást. Nyitott vagyok és őszinte, akkor is, ha ezt ők esetleg nem is akarják hallani. Ez persze azt is magával hozhatja, hogy valamit kimondottan én akarok, és be kell látnom, hogy az nem működik megfelelően. Nyitottak vagyunk egymással, de így is kell továbbra is dolgoznunk.

Forráscrash.net