2024. április 27. 05:02
KezdőlapMotoGPMiller: Magabiztos és eltökélt vagyok

Miller: Magabiztos és eltökélt vagyok

Jack Miller 2020-ban kétszer is a dobogón végzett a Red Bull Ringen. Mit tartogat a vajon számára a mostani hétvége?

Tavaly bukott az első futamon, a másodikon az eső szólt közbe, így nem sikerült a legjobb háromba kerülnie Ausztriában. Miller, aki jövőre a Red Bull KTM-nél húzza majd a gázt, a soron következő hétvégén ismét ki akarja használni a Ducati erejét, hogy a győzelemért harcolhasson Spielbergben.

A 27 éves versenyző a brit futamon elért erős harmadik hely után ezen a hétvégén is hibátlan futamot szeretne teljesíteni. A világbajnoki hatodik helyezett számára az Osztrák GP után már csak hét lehetősége lesz arra, hogy az eddigi 18 ducatis dobogós helyezését kiegészítse.

Miller így nyilatkozott a hétvégét megelőzően:

„Alig várom, hogy végre ismét Ausztriában versenyezhessek ezen a hétvégén. A Red Bull Ring egy olyan pálya, amelyet szeretek, és ahol korábban már álltam dobogón.”

„Tavaly balszerencsénk volt az első futamon történt balesettel. Az eső a második futamot is elrontotta számunkra. Idén az a célom, hogy jóvátegyem a hibáimat, mert nagyon pozitívan alakult a legutóbbi versenyünk, és nagyon jól érzem magam a Desmosedicivel. Magabiztos és eltökélt vagyok, erős leszek ezen a versenyen.”