2024. április 19. 12:17
KezdőlapMotorsportRossi Moor csuklója nem javult, így meg kell műteni

Rossi Moor csuklója nem javult, így meg kell műteni

Rossi Moor, a Northern Talent Cup bajnoka röviddel a spielbergi zárófutam előtt megsérült, eltörött a csuklója. Most kiderült, hogy nem gyógyult megfelelően, így minél hamarabb meg kell operálni.

Rossi Moor nyerte az idei Northern Talent Cup sorozat bajnoki címét, ahol 5 alkalommal csendült fel a magyar himnusz a fiatal tehetség tiszteletére. Rossi 12 futamon indult a 2022-es évadban, ahol összességében 10 alkalommal állt dobogóra és mindössze egy alkalommal nem sikerült célba érnie. Ez vitathatatlanul egyedülálló teljesítmény. A szezon vége azonban nem alakult szerencsésen a fiatal magyar számára, hiszen néhány nappal a zárófutam előtt megsérült egy edzésen, amikor 14 ponttal vezetett a bajnokságban Farkas Kevin előtt. Már-már eldőlni látszott az aranyérem sorsa, amikor érkezett a hír, hogy Kevin szintén nem indulhat a záróakkordon, így Rossi végzett az első helyen a nagyon nívós sorozatban.

Az egyik legnagyobb TV csatorna is felfigyelt Rossi Moorra, az interjú itt megtekinthető:

Rossi keze 5 hétig volt gipszben, a napokban került le a rögzítés róla. Azonban rossz hírek érkeztek állapotáról, több orvos is mielőbbi operációt javasolt.

„Helló Mindenki Biztos vagyok benne, hogy a legtöbben tudják, hogy eltörtem a csuklómat egy edzés balesetben. Amikor megérkeztem a kórházba az orvos úgy döntött, hogy nem operálja meg a csuklómat. 5 hétig volt rajtam gipsz, és amikor az orvos levette, rájöttünk, hogy valami nincs rendben. Sok orvossal konzultáltunk, és azt mondták, hogy minél hamarabb meg kell műteni. Ha valaki tudna segíteni valamiben, azt nagyon megköszönném.” – tette közzé Rossi Moor Instagram oldalán.

Nem néz ki jól az a csukló…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rossi Moor 🇺🇸/🇭🇺 (@thesamurai92) által megosztott bejegyzés

Bizonyára a legtöbben tisztában vannak azzal, hogy a motorsport milyen áldozatokkal és költségekkel jár, így mi sem mehetünk el szó nélkül a csapat segítségkérő bejegyzése mellett. Mi természetesen senkit nem kérünk arra, hogy támogassa a fiatal magyar tehetség gyógyulását, ezt mindenkinek magában kell mérlegelnie.

A P1Race szerkesztősége mielőbbi gyógyulást kíván Rossi Moornak és bízunk abban, hogy mielőbb a háta mögött tudhatja ezt az időszakot, hiszen fényes jövő áll előtte!