2024. április 18. 22:05
KezdőlapMotoGPJarvis: Szeretném kifejezni hálámat Fabio munkájáért

Jarvis: Szeretném kifejezni hálámat Fabio munkájáért

A Yamaha versenyzője, Fabio Quartararo alulmaradt a világbajnoki küzdelemben a valenciai szezonzárón, de a Yamaha versenyigazgatója, de Lin Jarvis dicsérte a francia erőfeszítéseit.

Quartararo számára a 2022-es szezon nem zárult sikeres címvédéssel. Bár a francia megelőzte világbajnoki riválisát, Francesco Bagnaiát Valenciában, a MotoGP trónfosztott világbajnoka csak 17 pontra csökkentette a 23 pontos különbséget.

A Yamaha versenyigazgatója, Lin Jarvis szemében Quartararo ennek ellenére mindent jól csinált.

„Minden szezonnak megvannak a maga kihívásai, de már a kezdetektől fogva tudtuk, hogy ez az év elég kemény lesz. 20 futamot vezettünk mindenféle körülmények között, Fabio kiváló munkát végzett az erős konkurencia ellen, és a legtöbbet hozta ki a motorból.”

„Nem akartunk kevesebbet, mint a világbajnoki címet Fabiónak, de az utolsó versenyen az előjelek ellene szóltak. A Yamaha kötelességének érzi, hogy a 2023-as szezonra elkészítse azt a motort, amivel újra a világbajnoki címért versenyzünk majd.” – folytatta Jarvis.

„Személyesen szeretném kifejezni hálámat Fabiónak a fáradhatatlan munkájáért, a szenvedélyéért, a pozitív csapatszelleméért és azért az örömért, amit a MotoGP rajongóknak okoz szerte a világon.”