2024. április 25. 07:23
KezdőlapSupersportSebestyén Peti a 13. helyen kezdte az indonéz hétvégét!

Sebestyén Peti a 13. helyen kezdte az indonéz hétvégét!

A PS56 Team sajtóközleménye

Kaotikus szabadedzések, szerencsétlen időmérő és pontszerzés az első két napon Lombok szigetén. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti a 13. helyen fejezte be az indonéz forduló első futamát.

Hőség és felszáradó pára fogadta péntek reggel a Supersport VB mezőnyét, ahol Sebestyén Peti az FP1-et a 6.pozícióban zárta. A második szabadedzésre és az időmérőre azonban nem sikerült megtalálni a megfelelő beállításokat, melynek következtében Peti csak a 17. helyre kvalifikált magát. Onnan felzárkózva aztán egy remek rajttal már az első körökben a TOP10 környékén motorozott, majd a 13. helyen fejezte be a futamot.

„Pozítivan indult a hétvége ismét, ahonnan nem sikerült a megfelelő lépéseket megtenni. Az időmérőn sem volt már tapadása az első guminak, ami később, a versenyen is problémát okozott. Az adatok alapján egyértelműen látszik mi a probléma, én is érzem, hogy ott tudok lenni a TOP 10-en belül, remélem holnapra sikerül megfelelően beállítani a motort.” – mondta el a HUMDA pilótája

A vasárnapi verseny hajnali 5:00-tól lesz látható az Arena4 TV-ben!

Hétvégi menetrend és közvetítések:

Vasárnap:

Warm-up     01:55

Live Timing: www.worldsbk.com 

II. Futam 05:00    

Forrás: PS56 Team